Gazete Vatan Logo
Magazin Özge Borak'ın babaannesi hayatını kaybetti!

Özge Borak'ın babaannesi hayatını kaybetti!

Birçok başarılı yapımda rol alan oyuncu Özge Borak, geçtiğimiz hafta babaannesinin yoğun bakımda olduğunu ve entübe edildiğini duyurmuştu. Ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda babaannesini kaybettiklerini duyurdu.

Özge Borak'ın babaannesi hayatını kaybetti!

Ünlü oyuncu Özge Borak, geçtiğimiz hafta babaannesi Neriman Borak'ın bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ettiğini açıklamıştı. Babaannesinin yoğun bakımda olduğunu söyleyen oyuncu, Neriman Borak'ın entübe edildiğini duyurmuştu.

"AİLECE BEKLİYORUZ"

Borak, "Babaannem üç gündür yoğun bakımda ve dün entübe edildi. Eş, dost, arkadaş, akraba araya ve soran herkese hem teşekkür etmek hem de bilgi vermek istedik. Sağ olun var olun. Ailece biz de bekliyoruz, eksik olmayın" ifadelerini kullanmıştı.

KÖTÜ HABERİ VERDİ

41 yaşındaki oyuncu, Instagram sayfasının hikayeler bölümünden bir paylaşım daha yaparak; kötü haberi verdi. Ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Günlerdir yoğun bakımda olan canım babaannem bugün vefat etti. Eş, dost, arkdaş, akraba arayan soran herkese yine hem teşekkür etmek; hem de bilgi vermek istedik. Sağ olun, var olun.

"YAKINLARIMIZI BEKLİYORUZ"

Sözlerine, "İstanbul dışından gelecek yakınlarımızı bekliyoruz" şeklinde devam eden Özge Borak; "Cenaze töreni için gün, saat, yer belli olduğunda haber vereceğiz" diye yazdı.

Haberin Devamı