Gazete Vatan Logo
Magazin Gupse Özay tatlı tatlı sitem etti!

Gupse Özay tatlı tatlı sitem etti!

Uzun bir aradan sonra "Lohusa" adlı filmle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Gupse Özay, son set gününde eşi Barış Arduç ve kızı Jan Asya ile ilgili konuştu.

Gupse Özay tatlı tatlı sitem etti!

"Deliha" adlı filmin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Gupse Özay ile Barış Arduç, birlikteliklerini 2020 yılında evlilikle taçlandırmıştı.

Ünlü çift, Eylül 2022'de kızları Jan Asya'yı kucaklarına almıştı. Özel hayatlarını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden çiftten Gupse Özay, şimdilerde "Lohusa" filmiyle adından söz ettiriyor.

"KIZIM BABACI OLDU"

Çekimlerin bittiği gün muhabirlerin sorularını yanıtlayan Gupse Özay, eşi Barış Arduç'un evde kızları Jan Asya ile ilgilendiğini belirtti.

Ünlü isim, "Barış şu an evde bebekle ilgileniyor. İyi tarafları var, kötü tarafları var. İyi tarafı; ben güvenerek ve mutlu şekilde çocuğumu babasına bırakıp çalışabiliyorum fakat çocuk tam bir babacı, devamlı ‘babam’ diyor. O da işin kötü tarafı oldu. Erkek erkeğe yemeğe gidiyor tabii ama az gidiyor. Her anne-baba gibi biz de düşkünüz çocuğumuza. Kız çocukları ile babaları arasında başka bir aşk oluyormuş, onu deneyimledim. O yüzden büyük bir aşk ve bağ var, bana da çalışmak için özgürlük var" dedi.