Gupse Özay Kimdir

Gupse Özay Kimdir

Gupse Özay (d. 30 Temmuz 1984, İzmir), Türk oyuncu ve senarist. Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı "canımın içi" anlamına gelmektedir. Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv ve Sinema bölümünde okumuştur. Üniversite yıllarında dostlarıyla çektikleri Yaman Yaşamışım adlı belgesel ile ödül almıştır.TRT’den, yapım şirketlerine; magazin dergilerinden dizi setlerine kadar kariyerine yarayacak her alanı denemiştir. Ve daha sonrasında 4 yıl reklam yazarlığı yapmış ve ardından işinden ayrılarak dizi sektörüne geçmiştir. Birkaç dizi denemesinden sonra,arkadaşlarıyla Psikolog skeçlerini gerçekleştirmiş; bu sayede de Yalan Dünya dizisinde rol kapmıştır. Ve yalan dünya dizisinin Nurhayat'ı olarak ekranlardaki yerini aldı. Bir araba firmasının da reklamında rol almıştır. Gupse Özay 14 Kasım 2014 tarihinde vizyona giren ve senaryosunu kendi yazdığı, yönetmenliğini Hakan Algül'ün üstlendiği ilk sinema filmi Deliha'da Zeliha karakteriyle izleyici karşısına çıktı. 8 Nisan 2016 tarihinde vizyona giren Küçük Esnaf filminde Burcu karakteriyle başrol oynadı. 2 Aralık 2016'da vizyona giren ve senaryosunu kendi yazdığı Görümce filminin aynı zamanda ana karakterleri arasında yer aldı. 31 Ocak 2020 tarihinde, hem yazıp hem oynadığı Eltilerin Savaşı adlı komedi filmi vizyona girmiştir.

Gupse Özay Kimdir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan gupse özay kimdir gelişmeleri de dahil olmak üzere 294 gupse özay kimdir haberi bulunmuştur. Tüm gupse özay kimdir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gupse Özay'ın aşk tanımı: 'Kolumu keserim, böreğimi bile veririm'
Gupse Özay'ın aşk tanımı: 'Kolumu keserim, böreğimi bile veririm' Lohusa filmiyle beğeni toplayan ünlü oyuncu Gupse Özay, konuk olduğu Melis İşiten'in YouTube programında çok konuşulacak açıklamalar yaptı. Evliliğinden kızına kadar birçok konuda koşulan Özay'ın aşk tanıtımı ise sosyal medyada çok konuşuldu. Ünlü oyuncunun 'Kolumu keserim, böreğimi bile veririm...' sözleri ‘ne aşk’ dedirtti.
3.02.2024 Magazin
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor Kanal D'nin BKM Yapım imzalı yeni dizisi 'İnci Taneleri', bu akşam ikinci bölümüyle ekranlara gelecek. Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak. Azem (Yılmaz Erdoğan) ile Dilber (Hazar Ergüçlü), Zahir (Mustafa Yıldıran) yüzünden zor anlar yaşayacak.
1.02.2024 Magazin
Barış Arduç eşi Gupse Özay’a övgüler yağdırdı! ‘Razıyım’
Barış Arduç eşi Gupse Özay’a övgüler yağdırdı! ‘Razıyım’ Gupse Özay'ın eşi Barış Arduç, 'Lohusa' filminin galasında gazetecilerin sorularını yanıtladı. "Ben karımın anneliğinden de yaptığı işlerden de çok çok razıyım" diyen Arduç, Özay'a övgüler yağdırdı.
18.01.2024 Magazin
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı?
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 bilet fiyatları için araştırmalar yoğunlaştı. TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl da renkli görüntülere sahne ve birbirinden güzel performanslara sahne olacak. Bu yıl jüri koltuğunda oturacak olan isimler de sahne alacak isimler de netleşti. Programa seyirci olarak katılmak isteyen vatandaşlar ise O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı başvuruları başladı mı? Sorularına yanıt arıyor. İşte O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 ve diğer detaylara ilişkin merak edilenler…
19.12.2023 Televizyon
Gupse Özay tatlı tatlı sitem etti!
Gupse Özay tatlı tatlı sitem etti! Uzun bir aradan sonra "Lohusa" adlı filmle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanan Gupse Özay, son set gününde eşi Barış Arduç ve kızı Jan Asya ile ilgili konuştu.
22.11.2023 Magazin
'Lohusa'nın çekimleri başladı! İşte setten ilk kareler
'Lohusa'nın çekimleri başladı! İşte setten ilk kareler Gupse Özay’ın yeni filmi 'Lohusa' sete çıktı. Renkli anların yaşandığı sette lohusa şerbeti içildi, tüm oyuncular ve set ekibi lohusa tacı taktı. Setin ilk gününde yönetmen Kıvanç Baruönü’nün doğum günü de kutlandı.
12.10.2023 Magazin
Gupse Özay yıllardır yanlış bildiğini itiraf etti! “Kartlar yeniden dağıtılacak"
Gupse Özay yıllardır yanlış bildiğini itiraf etti! “Kartlar yeniden dağıtılacak" Gupse Özay sosyal medya hesabından hayatıyla ilgili yeni öğrendiği bir bilgiyi paylaştı. Yıllardır yükselen burcunu Koç olarak bildiğini söyleyen Gupse Özay, öğrendiği gerçeği takipçileriyle de paylaştı.
5.10.2023 Magazin
Barış Arduç, 'Oyunculuk hakkında kurallarınız var mı?' sorusunu yanıtladı
Barış Arduç, 'Oyunculuk hakkında kurallarınız var mı?' sorusunu yanıtladı 'Deliha' filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Barış Arduç ile Gupse Özay, 2020'de evlenmişti. Oyuncu çift, Eylül 2022'de kızları Jan Asya'yı kucaklarına almıştı. Arduç, "Şahane duygular içerisindeyim" açıklamasını yaptı.
29.09.2023 Magazin
Gupse Özay’dan yeni film müjdesi! Lohusa
Gupse Özay’dan yeni film müjdesi! Lohusa 'Deliha' serisi, 'Görümce' ve 'Eltilerin Savaşı' gibi birçok filme imza atan komedyen Gupse Özay, yeni filminin müjdesini verdi. Oyuncu ve senarist, yeni filminin adını da ilk kez açıkladı.
11.09.2023 Magazin
Gupse Özay ile Barış Arduç’un kızları ilk kez görüntülendi!
Gupse Özay ile Barış Arduç’un kızları ilk kez görüntülendi! Birbirlerine olan aşklarıyla sürekli magazin gündemine düşen Gupse Özay ve Barış Arduç şimdilerde tatilde. Ünlü çiftin çocukları Jan Asya anne ve babasıyla suda oynarken görüntülendi.
11.08.2023 Magazin
Barış Arduç aşkını haydırdı: Her zerrene...
Barış Arduç aşkını haydırdı: Her zerrene... 'Deliha' film setinde tanışan Barış Arduç ile Gupse Özay çifti 7 yıllık birlikteliklerini evlilikle taçlandırmışlardı. Çift geçtiğimiz yıl da kızlarını kucaklarına aldı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Barış Arduç, eşi Gupse Özay'a aşkını haykırdı.
31.07.2023 Magazin
Barış Arduç ve Gupse Özay'ın kızlarıyla ilk tatili: Yine Çeşme’ye gideceğiz
Barış Arduç ve Gupse Özay'ın kızlarıyla ilk tatili: Yine Çeşme’ye gideceğiz 9 Eylül 2022'de kızı Jan Asya'yı kucağına alarak ilk kez baba olmanın mutlululuğunu yaşayanünlü oyuncu Barış Arduç, Levent'te görüntülendi. Daha önce "Tek ilgilendiğim şey kızım" açıklamasını yapan ünlü oyuncu, "Bu yaz tatil yapacağız. Yine Çeşme’ye gideceğiz" dedi.
26.05.2023 Magazin
Gupse Özay'dan güldüren paylaşım!
Gupse Özay'dan güldüren paylaşım! İki yıl önce dünyaevine giren Gupse Özay ile Barış Arduç, kızları Jan Asya'yı 9 Eylül 2022'de kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı. Bebeğinin yüzünü göstermeyi tercih etmeyen Özay, "Bebek uyuyor mu?" diye soranlara yayınladığı bir video ile cevap verdi.
27.11.2022 Magazin
Gupse Özay'dan esprili paylaşım!
Gupse Özay'dan esprili paylaşım! İki yıl önce dünyaevine giren Gupse Özay ile Barış Arduç, kızları Jan Asya'yı 9 Eylül 2022'de kucaklarına alarak büyük bir sevinç yaşamıştı. Bebeğinin yüzünü göstermeyi tercih etmeyen Özay, "Bebek uyuyor mu?" diye soranlara yayınladığı bir video ile cevap verdi.
27.11.2022 Magazin
Barış Arduç kızıyla pozunu paylaştı! "Ne kadar yakışıklı bir baba'"
Barış Arduç kızıyla pozunu paylaştı! "Ne kadar yakışıklı bir baba'" Geçtiğimiz ay kızları Jan Asya'yı kucağına alan Barış Arduç, sık sık kızını paylaşıyor. Son olarak kızıyla gezmeye çıkan Arduç'un paylaşımına beğeni ve yağmur yağdı.
19.11.2022 Magazin
Barış Arduç koronavirüse yakalandı!
Barış Arduç koronavirüse yakalandı! Gupse Özay ile 6 yıllık birlikteliklerini nikah masasına taşıyan oyuncu Barış Arduç'tan kötü haber geldi. 2 ay önce kızı Jan Asya'yı kucağına alan Barış Arduç koronavirüse yakalandı.
10.11.2022 Magazin
Hasan Can Kaya ilk filmini çekmek için kolları sıvadı!
Hasan Can Kaya ilk filmini çekmek için kolları sıvadı! Son yılların en çok konuşulan komedyenlerinden, “Konuşanlar” serisinin yaratıcısı Hasan Can Kaya, ilk sinema filmiyle sevenleriyle buluşacak.
7.10.2022 Magazin
Gupse Özay'dan kızıyla ilk paylaşım! 'Yok canım ne kıskançlığı'
Gupse Özay'dan kızıyla ilk paylaşım! 'Yok canım ne kıskançlığı' Barış Arduç ile iki yıl önce evlenen ve mutlu birlikteliği devam eden Gupse Özay, 9 Eylül tarihinde ilk kez anne olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Şimdilerde annelik heyecanı yaşayan güzel oyuncudan kızıyla ilk paylaşım geldi.
24.09.2022 Magazin
Barış Arduç’tan kızıyla ilk paylaşım geldi!
Barış Arduç’tan kızıyla ilk paylaşım geldi! Oyuncu Barış Arduç ve eşi Gupse Özay 2020 yılında nikah masasına oturdular. Geçtiğimiz günlerde anne ve baba olan ikiliden Barış Arduç kızıyla ilgili ilk paylaşımı yaptı.
12.09.2022 Magazin
Jan ne demek, Jan isminin anlamı ne, hangi dilde, kökeni ne? Barış Arduç ve Gubse Özay’ın kız Jan Asya!
Jan ne demek, Jan isminin anlamı ne, hangi dilde, kökeni ne? Barış Arduç ve Gubse Özay’ın kız Jan Asya! Jan ne demek, Jan isminin anlamı ne? Barış Arduç ile Gupse Özay çifti evliliklerini bir kız bebekle taçlandırdı. Ünlü çiftin kızları doğdu. Çift kızlarına Jan Asya adını verdi. Söz konusu gelişmenin ardından Jan ne demek, Jan isminin anlamı ne? sorularına yanıt aranmaya başlandı.
12.09.2022 Magazin
Gupse Özay-Barış Arduç çiftinden güzel haber! Kızları dünyaya geldi
Gupse Özay-Barış Arduç çiftinden güzel haber! Kızları dünyaya geldi Bir süredir ekranlardan uzak olan ve senaryo çalışmalarına ağırlık veren Gupse Özay, meslektaşı Barış Arduç'la iki sene önce nikah masasına oturmuştu. Hamilelik süresi boyunca zaman zaman paylaşımlarda bulunan Gupse Özay'dan güzel haber geldi. Ünlü çift, 9 Eylül 2022'de kızlarına kavuştu.
10.09.2022 Magazin
Gupse Özay, Barış Arduç çiftinden yeni paylaşım! Yorum yağdı
Gupse Özay, Barış Arduç çiftinden yeni paylaşım! Yorum yağdı Deliha film setinde tanışan Barış Arduç ile Gupse Özay çifti 6 yıllık birlikteliklerini Temmuz 2020'de nikah masasına taşımıştı. Ünlü oyuncu Gupse Özay ile Barış Arduç şimdilerde bebek bekliyor. Gupse Özay 9 aylık hamile. Kız bebek beklediklerini açıklayan Gupse Özay, Instagram hesabından yeni karelerini yayınladı.
7.09.2022 Magazin
Gupse Özay yeni pozlarını paylaştı
Gupse Özay yeni pozlarını paylaştı 2020 yılında kendisi gibi oyuncu Barış Arduç'la (34) nikah masasına oturan Gupse Özay, geçtiğimiz aylarda hayranlarına bebek müjdesi vermişti. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden ve şimdilerde tatilin tadını çıkaran güzel oyuncu, karnı burnunda pozlarını takipçileriyle paylaştı.
25.07.2022 Magazin
Gupse Özay'ın bebeği göründü! Karnı burnunda deniz keyfi...
Gupse Özay'ın bebeği göründü! Karnı burnunda deniz keyfi... Oyuncu Barış Arduç ile mutlu bir evlilik süren Gupse Özay geçtiğimiz günlerde hamile olduğu ve kız bebek beklediği söylemişti. Uzun süre sonra ortaya çıkan Gupse Özay karnı burnunda plajda görüntülendi.
5.07.2022 Magazin
Gupse Özay'dan karnı burnunda ilk poz!
Gupse Özay'dan karnı burnunda ilk poz! Deliha filminde tanışıp sevgili olan Gupse Özay ve Barış Arduç, 6 yıl süren büyük aşklarını 2020 yılında evlilikle taçlandırdı. Ünlü çift şimdilerde kız bebek bekliyor. Anne olmaya hazırlanan ve arkadaşlarıyla birlikte objektif karşısına geçen ünlü oyuncunun karnının iyice belirginleştiği görüldü.
27.06.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Gupse Özay Kimdir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki gupse özay kimdir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.