Gazete Vatan Logo
Magazin Eşkıya dünyaya Hükümdar Olmaz 14. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Eşkıya dünyaya Hükümdar Olmaz 14. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Atv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Hızır ayağına dolanan herkesi temizleme kararı alır. Aksiyon yüklü sahneleri hiç eksik olmayan Eşkıya dünyaya Hükümdar Olmaz 14. bölüm fragmanı ve tüm detayları haberimizde...

Eşkıya dünyaya Hükümdar Olmaz 14. bölüm fragmanı yayınlandı-izle

Nefes kesen sahneleriyle gündeme bomba gibi düşen Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde heyecan doruktaydı. Başrollerinde Oktay Kaynarca, Kenan Çoban, Deniz Çakır, Müjde Uzman, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba gibi isimler yer aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümü ile ekrana kilitledi..

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 14. BÖLÜM ÖZETİ

Dün akşam yayınlanan son bölüm ardından Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında Meryem Nazlı yüzünden hapis'e girecek Bunu duyan tüm aile Nazlı'ya cephe alacak.

Hızır yaşanan tüm bu karmaşanın arasında ayağına takılan herkesi temizleme kararı alır. Hızır'ın verdiği karar kimleri nasıl etkileyecek? Hızır kimleri ortadan kaldırcak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 14. bölüm fragmanı ile 8 Aralık Salı akşamı saat 20:00'da Atv ekranlarında

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Özlem'in kaçırılmasıyla birlikte Ünal Kaplan düğmeye basar. Artık herkes büyük bir savaşın ortasındadır. Beş yeni üyesiyle bir kez daha toplanan masanın sürpriz konuğu ise Nevzat Çankırı'dır.

Haberin Devamı

Nevzat'la restleşip bağımsız bir lider olarak koltuğunda oturmaya karar veren Hızır'ı, devlet, masasına kadar gelip açık tehdit eder. Kadınların birbiriyle olan savaşında da Meryem'e gözdağı vermeye kalkan Nazlı, hesap edemediği bir tepkiyle karşılaşır. Yaşanacak sürpriz gelişme ise emniyetin Çakırbeyli ailesinin kapısını yeniden çalması olacaktır.