Gazete Vatan Logo
Magazin CZN Burak'tan Taha Duymaz ve ailesi için yardım çağrısı!

CZN Burak'tan Taha Duymaz ve ailesi için yardım çağrısı!

Hatay'da yaşayan yemek videolarıyla ünlü olan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, meydana gelen depremde ailesiyle birlikte göçük altında kaldı. Üç gündür ulaşılamayan Taha Duymaz ve ailesi için CZN Burak yardım çağrısında bulundu.

CZN Burak'tan Taha Duymaz ve ailesi için yardım çağrısı!

6 Şubat Pazartesi sabahı saat 04:17'de Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7.7; saat 13.24'te Elbistan ilçesinde 7.6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.

Deprem; Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Adıyaman, Gaziantep, Malatya ve Hatay'da da hissedildi. Yayınladığı Yemek videolarıyla tanınan ve Hatay'da yaşayan sosyal medya fenomeni Taha Duymaz da ailesiyle göçük altında kaldı.

Hataylı işletmeci CZN Burak, Taha Durmaz'ın içinde bulunduğu enkaz alanına gitti. Sosyal medya hesabından yardım isteyen Burak, 'Burası sekiz katlı bir bina lütfen yardım edin, içeride insanlar var' dedi.

"TEK İSTEDİĞİM BİR MUCİZE"

Taha Duymaz ve ailesinin de içinde bulunduğu sekiz katlı binaya AFAD ekibi ulaştı ve enkaz altında kalanlar için arama çalışmaları vinç desteğiyle sürüyor. Üç gündür ulaşılamayan Taha Duymaz ile son gelişmeyi ablası Semiha Duymaz duyurdu.

Şu an enkaz kazılıyor, bekliyoruz. Zemin katta kalıyorlardı. İyi haber. Tek tek cevap veremiyorum. Allah razı olsun herkesten. Dualarınızı eksik etmeyin. Tek istediğim bir mucize. Sağ salim çıkacaklar inşallah.