Gazete Vatan Logo
Magazin Alişan kararını verdi! Kardeşi Selçuk Tektaş için..

Alişan kararını verdi! Kardeşi Selçuk Tektaş için..

Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ı geçtiğimiz ay koronavirüs nedeni ile kaybetti. Uzun süredir kötü günler geçiren Alişan son olarak sahneye çıktığı için eleştirilerle karşılaşmıştı. Ünlü şarkıcıdan yeni bir hamle geldi. Alişan kardeşinin adına okul yaptırmaya karar verdi.

Alişan kararını verdi! Kardeşi Selçuk Tektaş için..

Alişan'ın kardeşi Selçuk Tektaş uzun süre koronavirüs tedavisi görmüştü. Ailesi son ana kadar umudunu korusa da 38 yaşındali Selçuk Tektaş koronavirüse yenik düştü.

"ARTIK 4 ÇOCUĞUM VAR"

Selçuk Tektaş'ın ölümünün arrdından Alişan'dan sık sık duygulandıran paylaşım geliyordu.

Ünlü şarkıcı, vefat eden kardeşinin ardından paylaştığı mesajında, "Abim bizi öksüz bıraktım gittin... Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın herşeyimdin... Ben şimdi sensiz ne yapacağım.. Dualar ettik, şifalar gönderdik ama hiçbiri fayda etmedi... Allah'ım seni bizden daha çok istedi yanına aldı... 2 çocuğum, 2 yeğenim vardı, şimdi 4 çocuğum var artık... Sen rahat uyu Eyşanım, Ceylanım, Merve’m bana emanet... Seni çok seviyorum abim... Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim... Seni bir daha görememek beni delirtiyor olsa da maneviyatını her zaman yaşatacağım Selçuk’um... Seni çok seviyorum Allah’ım mekanını cennet eylesin İnşallah..." ifadelerini kullandı.

DUYGU DOLU ANLAR

Haberin Devamı

Kardeşinin ölümünün ardından sahneye çıkması ile eleştirilen Alişan, sahneye çıktığı an sevenleriyle duygusal bir diyalog yaşadı. Alişan şunları söyledi;

"Kardeşim olmadan ilk kez Kıbrıs'a geliyorum. Bugün benim amacım size güzel bir gece yaşatmak. O yüzden kusura bakmayın ama bu duygularım için ama gerçekten dünya çok boş. Kardeşinize sevdiğinize ailenize sahip çıkın. Çünkü bir anda yok olup gidiyorlar. Bu akşam Bütün şarkılarımı Selçuk için söylemek istiyorum" dedi.

KARDEŞİ ADINA OKUL YAPTIRACAK

Şarkıcı, kardeşi Selçuk Tektaş için okul yaptırma kararı aldı. Adının sonsuza kadar bir okulda yaşamasını isteyen şarkıcı, hayata geçirmeyi planladığı başka projelerinde de kardeşinin adını yaşatacak. Kariyerinde kardeşinin emeğinin çok büyük olduğunu dile getiren Alişan, her boş vaktinde annesi ve babası ile kardeşinin mezarına gidip dua ediyor.