Gazete Vatan Logo
Magazin 46 Yok Olan 5.bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

46 Yok Olan 5.bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Star Tv ekranlarının büyük beğeni toplayan dizisi 46 Yok Olan 5.bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlandığı ilk günden bu yana izleyicilerden olumlu tepkiler alan 46 Yok Olan yine soluk soluğa izlenecek bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 46 Yok Olan son yayınlanan yeni bölüm fragmanı ve tüm ayrıntılar haberimizde...

46 Yok Olan 5.bölüm fragmanı nefesleri kesecek!

Ekranların ilgi ile takip edilen dizisi 46 Yok Olan izleyicileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. 46 Yok Olan başrollerinde karizmatik oyuncu Erdal Beşikçioğlu'na güzellikler ile göz kamaştıran ikili Yasemin Allen ve Melis Birkan eşlik ediyor. İşte 46 Yok Olan 5.bölüm fragmanı ve detaylar..

46 YOK OLAN 5.BÖLÜM FRAGMANI

46 Yok Olan yeni bölümüyle pazar 23.00'da Star'da!

46 YOK OLAN SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

ORGAN MAFYASININ ELİNE DÜŞEN MURAT’I NELER BEKLİYOR?

Babasının ölümüyle ilgili daha önce hiç duymadığı gerçekleri öğrenen Murat için yolun sonu görünmektedir. Peki organ mafyası yakaladıklarını düşündükleri Murat’tan başka bir kişiyle karşılaştıklarını anladıklarında neler yaşanacak?

46 YOK OLAN 4.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Geceleri yaptıkları konusunda gittikçe daha da endişelenen Murat, amcası ve Salim’in de ısrarlarıyla tedavi olmaya karar verir. Ne var ki Murat’ın içindeki bastıramadığı öfkesi burada da ortaya çıkar.

Tehlikede olduğunu düşündüğü için Doğan’dan yardım isteyen Selin, yavaş yavaş kendisi hakkında bilinmeyenleri de anlatmaya başlar. İzleyiciler bu bölümde Doğan’ın hiç bilinmeyen bir yönüyle tanışacaklar.

Haberin Devamı

Ceyla, babasının ölümüyle ilgili Murat’ın sakladığı bir şeyler olup olmadığını öğrenmek için cesaretini toplar ve karşısına çıkar.

46 Yok Olan… çok konuşulacak yeni bölümüyle pazar akşamı Star’da.