Gazete Vatan Logo
Magazin Kurtlar Vadisi Pusu 259. bölüm fragmanı, Pusat tehlikede - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 259. bölüm fragmanı, Pusat tehlikede - İzle

Kurtlar Vadisi Pusu 259.bölüm 14 Mayıs Perşembe akşamı Kanal D'de. Milyonları ekran başına kilitleyen sevilen dizi Kurtlar Vadisi Pusu 259. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Pusat'ın başı büyük belada! Ayrıntılar haberimizde...

Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 259. bölüm fragmanı yayınlandı. Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, soluksuz izleyeceğiniz yepyeni bir bölüm ile ekaranlarda kaldığı yerden devam edecek. Dizinin yeni bölümü bu hafta 14 Mayıs Perşembe akşamı saat 20:00 da Kanal D ekranlarında olacak.

KURTLAR VADİSİ PUSU 259. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLE



Necati Şaşmaz, Çiğdem Batur, Ali Buhara Mete, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak, Gaye Gürsel'in oynadığı, yönetmen sandalyesinde Doğan Ümit Karaca'nın oturduğu fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu bu hafta yepyeni bir bölüm ile ekrana gelecek. Nefes kesen sahneleriyle izleyiciyi ekrana kilitleyen Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde neler olacak? Tüm detaylar ha berimizde...

Settar Ağa'yı öldüren Tilki'nin elinde iki güçlü koz daha vardır. Safiye ve Pusat'ı Polat'a karşı kullanan Tilki'nin ise zayıf noktası Ordinaryus adındaki kimyagerdir.

Tilki'yi tuzağına çeken Polat Alemdar uzaktan gizlice onu izlemektedir. Polat, Andrei'yi vuracak mı ? Tilki düştüğü tuzağı fark edecek mi?

Dizinin son bölümünde;Polat Alemdar, Settar ve Pusat’ın kaçırılmalarında rolü olan Ordinaryüs’ün peşine düşecek. Köşeye sıkışan Ordinaryüs’ün sonu ne olacak? Safiye’yi kaçıran Martin, ona aslında kim olduğunu ve neyin peşinde olduğunu anlatacak. Ardından Tilki Andrei’nin karşısına reddedemeyeceği bir teklifle çıkacak.

Polat Alemdar, Tilki’nin mekanını bulacak. Büyük baskında Polat, Cahit ve Erhan ne ile karşılaşacaklar? Hoca ve Nail’in toplantısında tehlike çanları çalacak. Görüşme kanlı bir baskına sahne olacak. Fehmi’nin bu baskındaki rolü ne olacak? Biritani ve Smith, Nedim meselesini konuşurken aralarında anlaşmazlık çıkacak. Biritani, hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaşacak.Tilki için çember daralıyor. Polat, avını köşeye sıkıştıracak.

Haberin Devamı