Gazete Vatan Logo

Kurban Bayramı ne zaman? 2018 Kurban Bayramı tatili kaç gün?

Kurban Bayramı ne zaman? 2018 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Sorularının yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. Tatil planları yapan vatandaşlar Kurban Bayramı'nın kaç gün süreceğini merak ediyor. İşte yanıtı...

Kurban Bayramı ne zaman? 2018 Kurban Bayramı tatili kaç gün?

Kurban Bayramı ne zaman? Tatil kaç gün olacak? Sorularının yanıtı gündemde sıkça araştırılıyor. Müslüman vatandaşlar için büyük önem taşıyan Kurban Bayramı hakkında merak edilenleri haberimizde derledik.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN OLACAK?

Kabine toplantısında, yaklaşan Kurban Bayramı'na ilişkin bir karar alındığını söyleyen Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "Yapılan düzenleme çerçevesinde Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkartılmıştır. Bunu da kamuoyuyla paylaşıyoruz. Yani arife günü olan pazartesi de tatile dahil edilmiş bulunuyor." dedi.

2018 KURBAN BAYRAMI TARİHLERİ

Kurban Bayramı Arefe günü 20 Ağustos Pazartesi

Kurban Bayramının 1. günü 21 Ağustos Salı

Kurban Bayramının 2. günü 22 Ağustos Çarşamba

Kurban Bayramının 3. günü 23 Ağustos Perşembe

Kurban Bayramının 4. günü 24 Ağustos Cuma

2018 yılında Kurban Bayramı, hafta sonu tatilleri de dahil edildiğinde toplam 9 gün idrak edilecek. Kurban Bayramı'nın arefe günü 20 Ağustos'ta başlayacak. Bayramın son günü ise 24 Ağustos'a denk gelecek. 25-26 Ağustos tarihleri de hafta sonu tatili olarak memurlar için Kurban Bayramı tatilinin devamı niteliğini taşıyacak.

Haberin Devamı