Kurban Bayramı Tatili

Kurban Bayramı Tatili

Son dakika kurban bayramı tatili haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kurban bayramı tatili ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kurban bayramı tatili haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kurban Bayramı Tatili

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kurban bayramı tatili gelişmeleri de dahil olmak üzere 997 kurban bayramı tatili haberi bulunmuştur. Tüm kurban bayramı tatili haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kurban Bayramı ayın kaçında 2024, bu sene ne zaman idrak edilecek? Kurban bayramına kaç gün kaldı 2024? Kurban Bayramı tatili takvimi
Kurban Bayramı ayın kaçında 2024, bu sene ne zaman idrak edilecek? Kurban bayramına kaç gün kaldı 2024? Kurban Bayramı tatili takvimi Kurban Bayramı’nın bu ay ne zaman, hangi ayda ve ayın kaçında idrak edileceğine dair ayrıntılar vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Ramazan Bayramı geride kalırken ikinci dini bayram olan Kurban Bayramı tarihi ile ilgili ayrıntılar araştırılıyor. Kurban Bayramı dört gün sürüyor. Peki, Kurban Bayramı ayın kaçında 2024, Kurban bayramına kaç gün kaldı 2024, Kurban Bayramı 2024 ne zaman?
23.04.2024 Yaşam
Kurban bayramı tatili 9 gün olacak mı, kaç gün 2024? Kurban bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı?
Kurban bayramı tatili 9 gün olacak mı, kaç gün 2024? Kurban bayramı ne zaman 2024, kaç gün kaldı? Kurban Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü olacak? Ramazan Bayramı tatilin 9 güne çıkarılmasının ardından gözler Kurban Bayramı tatiline çevrildi. Zilhicce ayının 10 - 11 - 12 ve 13. günlerinde kutlanan Kurban Bayramı tarihi bu yıl haziran ayında idrak edilecek. 2024 Kurban Bayramı tarihi…
20.04.2024 Yaşam
Bayramda tatilcilere uyarı geldi! Beslemeyin
Bayramda tatilcilere uyarı geldi! Beslemeyin Deniz Kaplumbağaları Araştırma Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi (DEKAMER) Müdürü Prof. Dr. Yakup Kaska, Muğla'nın Fethiye, Dalaman, Köyceğiz ve Ortaca ilçelerinde 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde yaklaşık 200 bin kişinin gelmesi beklenirken caretta carettalar hakkında uyarılarda bulundu. Kaska, caretta carettalara dokunulmaması, elle beslenilmemesi ve denize naylon poşet atılmamasının altını çizdi.
7.04.2024 Gündem
Dünyaca ünlü Akvaryum koyuna giriş-çıkışında büyük kriz! Mülk sahibi 150 lira alıyor
Dünyaca ünlü Akvaryum koyuna giriş-çıkışında büyük kriz! Mülk sahibi 150 lira alıyor Çanakkale'nin Kuzey Ege Denizi’ndeki turizm merkezi Bozcaada ilçesinde dünyaca ünlü Akvaryum Koyu’nda 2 kez yaşanan kapı krizi ve giriş ücreti krizinin ardından bu kez de Akvaryum Koyu'na ulaşan yola mülk sahibi tarafından demir kapı ile koya giriş-çıkış saati koyması kriz yaşanıyor. Dün saat 19.00'da koydan çıkarılmak istenen tatilciler Jandarma'yı çağırdı. Koya gelen Jandarma tatilcilere, ‘Şahıs arazisi olduğu için kapatma hakkı var’ uyarısında bulundu. Tatilciler ise, duruma ‘saat 9’a kadar buradayım çıkmıyorum’ diyerek, tepki gösterdi.
7.08.2023 Yaşam
Bakan Yerlikaya duyurdu: Bayram tatilindeki kazalarda 110 kişi hayatını kaybetti
Bakan Yerlikaya duyurdu: Bayram tatilindeki kazalarda 110 kişi hayatını kaybetti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde meydana gelen 6 bin 903 kazada, 110 kişinin hayatını kaybettiğini, 12 bin 393 kişinin yaralandığını açıkladı.
13.07.2023 Gündem
Bayram tatili bitti, dönüş başladı! 3 noktada zincirleme kaza: İstanbul yönü ulaşıma kapalı
Bayram tatili bitti, dönüş başladı! 3 noktada zincirleme kaza: İstanbul yönü ulaşıma kapalı Kurban Bayramı tatilinde memleketlerine ve tatil bölgelerine gidenlerin dönüş yolculukları devam ediyor. Zaman zaman yaşanan kazalar nedeniyle trafikte aksamalar meydana geldi. Bolu Anadolu Otoyolu'nda 3 farklı noktada 14 aracın karıştığı zincirleme kazalarda İstanbul yönü ulaşıma kapandı. Bolu Dağı Tüneli'nde de trafiğin durma noktasına geldi. İşte yollarda son durum.
2.07.2023 Gündem
Otoyollar ücretsiz mi? Bayramda Kuzey Marmara Otoyolu ücretsiz mi, bayramda otoyollar ücretsiz mi ücretli mi, Kuzey Marmara otoyolu bayramda bedava mı?
Otoyollar ücretsiz mi? Bayramda Kuzey Marmara Otoyolu ücretsiz mi, bayramda otoyollar ücretsiz mi ücretli mi, Kuzey Marmara otoyolu bayramda bedava mı? Kurban Bayramı'nda seyahat edecek vatandaşlar Kurban Bayramı tatili boyunca köprü ve otoyollar ücretsiz olup olmayacağını sorguluyor. 9 günlük tatili şehir dışında geçirecek vatandaşlar yola çıkmadan önce “Otoyollar ücretsiz mi, bayramda Kuzey Marmara Otoyolu ücretsiz mi?” sorularına yanıt arıyor. Peki, Kuzey Marmara otoyolu bayramda bedava mı?
28.06.2023 Gündem
Bugün borsa açık mı (28 Haziran 2023)? Bayramda borsa kapalı mı, borsa ne zaman açılıyor?
Bugün borsa açık mı (28 Haziran 2023)? Bayramda borsa kapalı mı, borsa ne zaman açılıyor? Borsada alım satım işlemi yapanlar borsanın bayramdaki çalışma durumunu sorguluyor. 26-27 Haziran tarihleri idari izin kapsamına alındı, bugün de bayramın birinci günü idrak ediliyor. Borsa, resmi tatil günlerinde kapalı oluyor. Peki, bayramda borsa kapalı mı, bugün borsa açık mı?
28.06.2023 Ekonomi
Bayramda otobüsler (İETT) ücretsiz mi? Adalar Vapuru bayramda ücretsiz mi, Marmaray, Metro, bedava mı, bayramda otobüsler çalışır mı? Bayram tatilinde otobüsler kaç gün ücretsiz?
Bayramda otobüsler (İETT) ücretsiz mi? Adalar Vapuru bayramda ücretsiz mi, Marmaray, Metro, bedava mı, bayramda otobüsler çalışır mı? Bayram tatilinde otobüsler kaç gün ücretsiz? Bayramda İETT, Marmaray, metro bedava mı, bayramda otobüsler ücretsiz mi 2023? Kurban Bayramı tatili 9 güne uzatıldı. Kurban Bayramı tatilinin uzatılmasıyla akrabalarını, arkadaşlarını ziyaret edecek olan vatandaşlar, metro, vapur, metrobüs gibi ulaşım araçlarının ücretsiz olup olmadığını sorgulamaya başladı. Peki, bayramda toplu taşıma ücretsiz mi, bayramda otobüsler bedava mı?
27.06.2023 Gündem
Borsa açık mı, borsa kapalı mı? Borsa bayramda kapalı mı, borsa hangi günler kapalı, borsa kapandı mı?
Borsa açık mı, borsa kapalı mı? Borsa bayramda kapalı mı, borsa hangi günler kapalı, borsa kapandı mı? Kurban Bayramıyla borsanın çalışma saatleri sorgulanıyor. Yurt içi piyasalar Kurban Bayramı tatili nedeniyle 1,5 gün açık oldu. Peki, Borsa kapandı mı, borsa bayramda açık mı?
27.06.2023 Ekonomi
Sarp Sınır Kapısı'nda Kurban Bayramı tatili yoğunluğu
Sarp Sınır Kapısı'nda Kurban Bayramı tatili yoğunluğu Türkiye´nin Gürcistan üzerinden Kafkaslar ile Orta Asya ülkelerine, Gürcistan´ın da Türkiye üzerinden Avrupa´ya açılan kapısı olan Sarp Sınır Kapısı´ndaki yolcu ve araç yoğunluğu her geçen gün artarken, bu yoğunluk Kurban Bayramı dolayısıyla yaklaşık 2 katına çıktı.
26.06.2023 Gündem
Eczaneler bugün açık mı? 27 Haziran eczaneler açık mı, Arefe Günü ve bayram tatilinde eczaneler kapalı mı 2023, 9 günlük tatilde eczaneler çalışacak mı?
Eczaneler bugün açık mı? 27 Haziran eczaneler açık mı, Arefe Günü ve bayram tatilinde eczaneler kapalı mı 2023, 9 günlük tatilde eczaneler çalışacak mı? Kurban Bayramı tatili 9 güne çıkarıldı. Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasının ardından 26 Haziran Pazartesi ile 27 Haziran Salı günü eczanelerin açık olup olmayacağı sorgulanıyor. Arefe günü bu yıl 27 Haziran Salı Kurban Bayramı ise 28 Haziran Çarşamba gününe denk geliyor. 26-27 Haziran tarihlerinin idari izin kapsamına alınması sonrası “27 Haziran eczaneler açık mı, Arefe Günü ve bayram tatilinde eczaneler kapalı mı 2023?” sorularının yanıtı merak ediliyor.
26.06.2023 Gündem
İstanbul Havalimanı’nda tüm zamanların yolcu rekoru kırıldı
İstanbul Havalimanı’nda tüm zamanların yolcu rekoru kırıldı İGA İstanbul Havalimanı’nda 9 günlük Kurban Bayram tatili nedeniyle dün bin 593 uçuş gerçekleştirildi. 252 bin 364 yolcunun seyahat ettiği bu uçuşlar ile tüm zamanların yolcu rekoru kırıldı.
26.06.2023 Ekonomi
Bolu Dağı Tüneli geçişinde akıcı yoğunluk
Bolu Dağı Tüneli geçişinde akıcı yoğunluk Kurban Bayramı nedeniyle Anadolu Otoyolu'nda, cuma akşamı başlayan trafik yoğunluğu sürüyor. Yolun Bolu Dağı Tüneli mevkisinde akıcı yoğunluk yaşanıyor.
26.06.2023 Gündem
Bayram öncesi ulaşım hatlarındaki yoğunluk rekor getirdi!
Bayram öncesi ulaşım hatlarındaki yoğunluk rekor getirdi! Kurban Bayramı öncesi tüm ulaşım hatlarında büyük yoğunluk yaşanırken köprü ve otoyollardaki araç geçişlerinde rekor üstüne rekor kırılmaya başlandı. Havalimanlarında uçak trafiği en pik seviyelere çıktı.
25.06.2023 Ekonomi
Bolu'da otoyolda bayram yoğunluğu; kilometrelerce araç kuyruğu oluştu
Bolu'da otoyolda bayram yoğunluğu; kilometrelerce araç kuyruğu oluştu Bolu’da Kurban Bayramı tatili için yola çıkanların oluşturduğu yoğunluk devam ederken Anadolu Otoyolu’nda kilometrelerce araç kuyruğu oluştu.
25.06.2023 Gündem
Bayramda otoban ücretsiz mi? Bayram tatilinde yollar bedava mı, otoban geçişleri bayramda ücretli mi?
Bayramda otoban ücretsiz mi? Bayram tatilinde yollar bedava mı, otoban geçişleri bayramda ücretli mi? Otoban geçişleri bayramda ücretsiz mi, bayram tatilinde yollar bedava mı? Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olarak kararlaştırılmasından sonra tatil planı yapan vatandaşlar bayramda hangi köprüler ve otoyolların ücretsiz olduğunu araştırmaya başladı. Resmi Gazete'de yayımlanan karar doğrultusunda bayram boyunca devlete ait tüm köprüler ve otoyollar ücretsiz olacak. Peki, Hangi köprüler ve otoyollar ücretsiz, otoyollar bayramda ücretsiz mi?
24.06.2023 Gündem
Antalya'nın sahillerinde yoğunluk! Sıcaklık 36 dereceyi buldu
Antalya'nın sahillerinde yoğunluk! Sıcaklık 36 dereceyi buldu Kurban Bayramı tatili öncesi Antalya sahillerinde yoğunluk yaşanıyor. 36 dereceyi bulan sıcakta tatilcilerin bazıları denize girerken bazıları da sahilde güneşlendi.
24.06.2023 Yaşam
Sakarya'da otoyolda ulaşım durma noktasına geldi
Sakarya'da otoyolda ulaşım durma noktasına geldi Sakarya'da Anadolu Otoyolu'nun Ankara istikametinde ulaşım, Kurban Bayramı tatili için yola çıkanlar nedeniyle yoğunluk oluşunca, durma noktasına geldi.
24.06.2023 Gündem
Sakarya'da otoyolda ulaşım durma noktasına geldi
Sakarya'da otoyolda ulaşım durma noktasına geldi Sakarya'da Anadolu Otoyolu'nun Ankara istikametinde ulaşım, Kurban Bayramı tatili için yola çıkanlar nedeniyle yoğunluk oluşunca, durma noktasına geldi.
24.06.2023 Gündem
Minibüs ile TIR çarpıştı: 3 ölü, 16 yaralı
Minibüs ile TIR çarpıştı: 3 ölü, 16 yaralı Kayseri’de minibüs ile TIR'ın çarpıştığı kazada 3 kişi öldü, 16 kişi yaralandı.
24.06.2023 Gündem
Bolu Dağı Tüneli'nde bayram trafiği yoğunluğu
Bolu Dağı Tüneli'nde bayram trafiği yoğunluğu Bolu'da, Kurban Bayramı tatili dolayısıyla akşam saatlerinde yola çıkanlar, Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli mevkisinde yoğunluk oluşturdu.
23.06.2023 Gündem
Kurban Bayramı tatili için turizm cennetine akın ettiler! 24 saatte rekor giriş
Kurban Bayramı tatili için turizm cennetine akın ettiler! 24 saatte rekor giriş Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Kurban Bayramı öncesi kentte trafik durma noktasına geldi. Son 24 saatte, 25 bin aracın kente giriş yaptığı belirtildi.
23.06.2023 Gündem
Bayram tatilinde İzmir'de her 15 kilometrede bir trafik ekibi
Bayram tatilinde İzmir'de her 15 kilometrede bir trafik ekibi İzmir'de Kurban Bayramı tatili boyunca, trafik polisleri 14 önemli noktada 24 saat trafik denetimi gerçekleştirecek. Meydana gelebilecek kazaları ve trafik yoğunluğunun önüne geçebilmek için her 15 kilometrede bir ekip bulunacağı öğrenilirken, 180 noktada 600 personelin görevde olacağı bildirildi.
23.06.2023 Gündem
Bayram öncesi arabası olana kritik uyarı! 60 bin liralık masraf çıkartıyor
Bayram öncesi arabası olana kritik uyarı! 60 bin liralık masraf çıkartıyor Kurban Bayramı'nın 9 güne çıkmasının ardından arabayla yol yapacak olan vatandaşlara kritik uyarı geldi. Oto tamircisi Musa İnan araçların, lastikleri, yağ ve su seviyesi, aydınlatması ve sileceklerine dikkat edilmesi gerekliliğine vurgu yaptı. İnan ayrıca sahte yağ konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.
23.06.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Kurban Bayramı Tatili ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kurban bayramı tatili haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.