Gazete Vatan Logo
Magazin Kördüğüm 18.bölüm fragmanı yayında!

Kördüğüm 18.bölüm fragmanı yayında!

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Kördüğüm 18.bölüm fragmanı yayınlandı. İlgi ile takip edilen dizi Kördüğüm'de şok gelişmeler yaşanacak. İşte tüm merak edilen soruların cevapları ve Kördüğüm 18.bölüm fragmanı...

Kördüğüm 18.bölüm fragmanı yayında!

Başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Belçin Bilgin'in rol aldığı Kördüğüm yoluna dolu dizgin devam ediyor. 18.bölüm fragmanı yayınlanan Kördüğüm'de izleyicileri şoke edecek gelişmeler yaşanacak.

Kördüğüm Perşembe akşamları saat 20:00'de Fox Tv ekranlarında olacak...

KÖRDÜĞÜM 18.BÖLÜM FRAGMANI

Ani dönüşü herkes üzerinde şok etkisi yaratan Enver Bey, Tarık Bey’in tüm itirazlarına rağmen Feyza ile görüşmeyi başarır. Feyza, bir anda kendisini yıllar önce Enver Bey ile birlikte yaşadıkları ve anılarıyla dolu evde bulur. Bu sırada Murat, Karasu Ailesi’nin içine iyice girmiş, özellikle Tarık Bey ve Feyza’nın güvenini kazanmıştır. Ancak Kaan, Murat’ın tedirgin edici bambaşka bir yüzüne şahit olur.

Kendisini tehlikede hisseden Kaan’ın yardımına Naz koşar. Umut, Murat ile yaptığı işbirliği sonucu otomobil çizimlerini Ali Nejat’tan geri almayı başarır. Neslihan ile Umut arasında yaşananlar ikiliyi birbirlerine iyice yakınlaştırır. Neslihan, Umut’u Murat’a karşı uyarmak ister ancak Umut durumun ciddiyetinin farkında değildir. Ali Nejat ile Enver Bey’in karşılaşması ise, geçmişte yaşanan acıları herkes için bir kez daha canlandırır.

Haberin Devamı

Kördüğüm yeni bölümüyle her Perşembe 20.00'de FOX'ta...

KÖRDÜĞÜM SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ali Nejat’ın evlilik teklifi karşısında şaşkınlığa uğrayan Naz geceyi Ali Nejat ve Kaan’la birlikte geçirir. Ali Nejat’a olan borcunu ödeyebilmek için araladığı her kapı yüzüne kapanan Umut ise Murat’a bir teklifte bulunur. Murat’ın ofisinde yolları kesişen Umut ve Neslihan birbirlerine destek olur.

KÖRDÜĞÜM 17.BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Şirketi içeriden yok etme planları yapan Murat, Neslihan’ın ardından Oğuz’a da ‘Enver Bey’ adına çalıştığını bildiğini söyler. Oğuz artık mecburen Murat’ın safındadır. Hem Feyza hem de Tarık Bey, Ali Nejat’ın tüm itirazlarına rağmen Murat ile ortaklık imzalar. Bu sırada Ali Nejat da Murat’ın tuzağına düşer. Feyza’nın gizemli eski eşi Enver Bey ise İstanbul’a dönmeye karar verir. Karas Holding ve Karasu Ailesi için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır…

Haberin Devamı