Gazete Vatan Logo
Magazin Kırgın Çiçekler 59. bölüm fragmanında nefesler tutuldu!

Kırgın Çiçekler 59. bölüm fragmanında nefesler tutuldu!

ATV ekranında yayınlanan sevilen dizi Kırgın Çiçekler 59. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam ekrana geşecek olan Kırgın Çiçekler 59. yeni bölümde Songül töre kurbanı oluyor. Güney'den ayrılan Songül bir gece yarısı kızlara yazdığı mektupla sinsice Sinop'a hareket ediyor. Babasının üzülmesini ve acı çekmesini istemeyem Songül kendi isteklerinden vazgeçiyor. Kırgın Çiçekler nefes kesen yeni bölüm ile bu akşam ekrana geliyor.

Kırgın Çiçekler 59. bölüm fragmanında nefesler tutuldu!

ATV ekranında yayınlanan dram yüklü senaryosu ile izleyenleri ekrana kilitleyen Kırgın Çiçekler 59. yeni bölüm fragmanı ile ekrana geliyor. Bu akşam ekrana gelecek olan Kırgın Çiçekler 59. yeni bölümde Songül töre kurbanı oluyor. Sadullah yaşadıklarının cezasını kızına çektirmemek için kendini bıçaklıyor. Kırgın Çiçekler nefes kesen yeni bölüm ile bu akşam izleyenlerin karşısına çıkıyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Songül, Defne'nin söylediklerine inanarak babasına hesap sorar. Güney, Songül'e destek olur. Nazan, Kemal'in oyununu çözer. Haksız yere suçlanan Sadullah, Kemal'in kapısına dayanır. Feride, Özlem'den kurtulmanın yollarını ararken Toprak ve Özlem'in samimiyeti Feride'yi rahatsız eder. Eylül'ün halası Mesude'nin evine gelerek çok önemli bir haber verir. Mesude ve Eylül arasında ipler gerilir.

KIRGIN ÇİÇEKLER 59. BÖLÜM FRAGMANI

KIRGIN ÇİÇEKLER OYUNCU KADROSU

Özgür Çevik(Toprak)

Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan. Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen. Aynı zamanda aksi bir adam. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.

Haberin Devamı

İpek Karapınar(Feride)

Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.

Biran Damla Yılmaz(Eylül)

16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

Gökçe Akyıldız(Songül)

16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası Songül'ü istememiş. Hiçbir yerde güvende hissetmiyor. Bu yüzden sert. Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakar.