Gazete Vatan Logo
Magazin Kiralık Aşk yeni sezona ilk bölüm bombası ile geliyor!

Kiralık Aşk yeni sezona ilk bölüm bombası ile geliyor!

Kiralık Aşk 53. bölüm fragmanı yayınlandı. Kiralık Aşk'ta asıl hikaye yeni sezon ile başlıyor. Ömer'in aşk ve prensipleri arasındaki seçimi yeni sezonun ilk bölümünde belli olacak? İşte Kiralık Aşk 53. bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde yer alıyor...

Kiralık Aşk yeni sezona ilk bölüm bombası ile geliyor!

Kiralık Aşk başrollerinde Elçin Sangu ve Barış Arduç gibi göz kamaştırıcı isimler rol alıyor. Yeni sezonu bugün açacak olan Kiralık Aşk'ta Ömer'in zor kararı geceye damga vuracak. Kiralık Aşk yeni sezon 53. bölüm fargmanı ve detayları...

KİRALIK AŞKI 53. BÖLÜM FRAGMANI

Ömer aşkı mı seçti, gururunu ve prensiplerini mi? İşte öğrenme vakti geldi. Defne yükselişte, başı dik ve kararlı bu defa. Neriman, sahneye çıkıyor ve kartları yeniden dağıtıyor. Kim kimin için “Kiralık Aşk” olarak tutuluyor?

Asıl hikaye şimdi başlıyor!

Sinan artık başka bir yerde. Üstelik hayatımızı karmakarışık edecek bir Pamir Marden var artık. Seda Berensel sahneye çıkıyor.

KİRALIK AŞK SEZON FİNALİNDE NELER YAŞANDI?

Ve beklenen sezon finali! Defne ve Ömer kavuştu. Aşk yeniden alevleniyor. Düğün hazırlıkları sürerken beklenmedik bir itiraz, tüm dengeleri alt üst ediyor. Defne ve Ömer’in evliliğine karşı duran kim?
Aşıklar inatlaşıyor. Peki, aşk mı gurur mu kazanacak? Çıkan anlaşmazlıklar çözülebilecek mi? Diğer yandan Yasemin ve Sinan’da evlilik için gün sayıyor. Peki vuslata eren kim olacak acaba?
Ve nihayet düğün günü! Nefesler tutuldu. Kocaman sürprizler ve beklenmedik gelişmeler kapıda.

Haberin Devamı