Gazete Vatan Logo
Magazin Karagül 116.bölüm fragmanı yayında - İzle

Karagül 116.bölüm fragmanı yayında - İzle

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Karagül'ün 116.bölüm fragmanı yayınlandı. Şok gelişmelere sahne olacak Karagül'de neler yaşanacağı merak konusu oldu. Bakalım bu hafta Karagül'de hangi gelişmeler yaşanacak?

Karagül 116.bölüm fragmanı yayında - İzle

Başrollerinde Ece Uslu ve Mesut Akusta gibi isimlerin yer aldığı Karagül yine gümbür gümbür bir bölümle geliyor. Ekrana geldiği ilk günden bu yana büyük bir ilgi ile takip edilen Karagül son yayınlanan fragmanı ise beklentileri arttırdı. İşte Karagül 116.bölüm fragmanı ve özeti...

KARAGÜL 116.BÖLÜM FRAGMANI VE ÖZETİ

Kendal ve Kasım arasındaki savaş tırmanarak devam ederken, Kendal’ın kurduğu tuzak Kasım’ı demir parmaklıkların arasına gönderir. Ayşe, babasının da içeri girmesiyle kendini büyük bir boşluğun içinde bulur.Kadriye’nin ortaya çıkardığı sır, Kendal’ı gitgide sıkıştırmaya başlar.

Sırla ilgili bilgileri tek tek birleştiren Kendal, bir yandan kendi kaçınılmaz sonuna doğru giderken, bundan en büyük payı Asım alacaktır. Nazlı’nın abileri Baran’ı ve konağı gitgide sıkıştırmaya devam etmektedir. Ne ile karşı karşıya olduklarını gören Narin ve Ebru oğullarını kurtarmak için ne yapacaklar? Karagül yeni bölümü ile Cuma saat 20.00'da FOX'ta.

KARAGÜL HAKKINDA GENEL BİLGİ

Baran’ın oğlu olduğunu gerçeğini öğrenen Ebru, oğlunu geri alabilmek için kıyasıya bir savaşa girer. Artık Ebru’nun tek bir hedefi vardır, dört çocuğunu da alıp Halfeti’den gidebilmek. Ancak başta Kendal ve Narin olmak üzere karşısına çıkan engeller yüzünden bu, zannettiği kadar kolay olmayacaktır.
Ebru, öldü zannettiği oğlu Baran’a kavuşabilmek için yanıp tutuşurken, bir yandan da savrulan diğer çocuklarını yeniden bir araya getirebilmek için mücadele eder.Kadriye Ana, hayatının en büyük günahı olan bu sırla başlayan ve geçmiş günahları ile yüzleşmesi sırasında, konakta ki herkes bir yana savrulur. Kenan, kurduğu intikam planını adım adım ilerletirken, Kendal hiç beklemediği alanlardan sıkışmaya başlar ve konak kadınlarının da savaş silahı olacağı bu mücadelede en büyük zaafı ile vurulur.
Yapımcı: Şükrü Avşar
Senarist : Erkan Birgören
Genel Koordinatör: Murat Çiçek
Yönetmen: Murat Saraçoğlu
Uygulayıcı Yapımcı: Serkan Turhan
Görüntü Yönetmeni: Kayhan Yılmaz
Yapım Koordinatörü: Fatih Yılmaz
Yardımcı Yönetmen: Günay Günaydın
Cast Direktörü: Hülya Çelen

Haberin Devamı