Gazete Vatan Logo

Kara Sevda 66. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Kara Sevda dizisinin 66. Bölüm fragmanı izleyenleri ile buluştu. Yeni bölüm fragmanı yer yer dizinin takipçilerini özlediği romantik anlar ile buluştururken yer yer de yine geriyor. Acaba Kara Sevda dizisinin yeni bölümünde neler yaşanacak? Kara Sevda yeni bölüm ve 66. Bölüm fragmanı ile ilgili olarak en özel bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Kara Sevda 66. Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Kara Sevda dizisinin muhteşem bir bölümünün ardından 66. Bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında Nihan ile Kemal’in yaşadığı romantik anlar bir hayli dikkat çekiyor. Nihan ile Kemal yeni evlerinde ilk yemeklerini baş başa romantik bir ortamda yiyorlar.

KARA SEVDA BÖLÜM ÖZETİ VE FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ!

Bunun yanı sıra Kara Sevda dizisinin yeni bölümünde Leyla’nın vurulduğunu görüyoruz. Aynı zamanda Nihan ile Kemal’in mutlu aile tablosu da polislerin gelmesi ile bölünüyor. Çünkü Nihan bir anda gözaltına alınıyor.

Öte yandan Zeynep de Emir Kozcuoğlu’na Hakan ile evlenmeye karar verdiğini ve onu dinlemeden evleneceğini söylüyor. Ancak elbette Emir Kozcuoğlu bunu istemiyor. Zeynep yine de onu dinlemeden nikah masasına oturuyor. Zeynep nikah masasına oturduğunda onu çok kötü bir son bekliyor gibi görünüyor.

Kara Sevda dizisi yeni bölümünde izleyenlerine oldukça heyecanlı anlar yaşatacak gibi görünüyor!

Kara Sevda yeni bölümü 65. Bölüm ile 26 Nisan Çarşamba akşamı Star Tv ekranlarında olacak!

Haberin Devamı

Kara Sevda 65. Bölümde Neler Oldu?

Kara Sevda dizisinin son yayınlanmış bölümü olan 65. Bölümünde otopsi raporunun gelmesinden sonra Kemal Nihan’a biraz uzak davranmaya başlamıştı. Elbette bu durumdan Nihan bir hayli şüphelenmişti. Ardından Kemal üzerindeki şoku atlayıp Tarık ile yüzleşmeye karar vermişti. Fakat Tarık, Emir Kozcuoğlu’nu öldürmek için adeta ant içmişti. Yine de Tarık bu kesin kararında hiç de beklemediği bir itiraz ile karşılaşmıştı.

Asu, katilin Tarık olduğu yönünde bir itirafta bulunduktan sonra aslında komiser Mercan da aynı kişiye yönelmişti. Nihan özellikle bu iddia üzerinde bir hayli fazla durmuştu. Bir diğer yandan Emir Kozcuoğlu da gerçekler meydana çıkacak diye Nihan’a çok daha fazla baskı yapmaya başlamıştı. Nihan yine de Emir Kozcuoğlu’nun bu baskılarına direniyordu. Ama Emir Kozcuoğlu her şeye rağmen kazanacağından fazlasıyla emindi.

Öte yandan Zeynep de sürekli sancılar yaşıyordu. Üstelik bu sancıların bir tanesine Emir Kozcuoğlu da denk gelmişti ve ilk kez Emir oğlu ile bir temasta bulunmuş olmuştu. Bir diğer taraftan Zeynep’in Hakan ile nikahının günü de yaşlaşıyordu. Artık Zeynep’in bir seçim yapması gerekiyordu.

Haberin Devamı

Leyla ise holdingteki bu normal dışı kar artışı ile ilgili araştırma yapmaya başlamıştı. Fakat Emir çoktan en önemli hamlesini yapmak üzereydi. Yine de bu noktadaki emniyet freni Nihan’dı.

Aynı zamanda Kemal ile Tarık’ın yüzleşmesi Nihan ile Kemal’in aşkı ile de bir hayli ilgiliydi ve onların sevdalarına da adeta yön verecekti.