Kara Sevda

Kara Sevda

Son dakika kara sevda haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kara sevda ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kara sevda haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kara Sevda

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kara sevda gelişmeleri de dahil olmak üzere 679 kara sevda haberi bulunmuştur. Tüm kara sevda haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnci Taneleri Havva Öğüt kimdir, nereli, kaç yaşında? İnci Taneleri Çalan şarkı Elmayı Nazik Soydum sözleri
İnci Taneleri Havva Öğüt kimdir, nereli, kaç yaşında? İnci Taneleri Çalan şarkı Elmayı Nazik Soydum sözleri İnci Taneleri’nin yeni bölümüne Havva Öğüt damgasını vurdu. Reyting rekortmeni dizi İnci Taneleri 6. Bölümüyle izleyici karşısına çıkacak. Yeni bölümde Havva Öğüt Elmayı Nazik Soydum şarkısı ile ekranla gelecek. Peki, Havva Öğüt kimdir, nereli, kaç yaşında? Elmayı Nazik Soydum şarkı sözleri….
29.02.2024 Magazin
Elmayı Nazik Soydum sözleri! Elmayı Nazik Soydum türküsü kim ait? Havva Öğüt kimdir, nereli?
Elmayı Nazik Soydum sözleri! Elmayı Nazik Soydum türküsü kim ait? Havva Öğüt kimdir, nereli? Kanal D’nin Yılmaz Erdoğan imzalı sevilen dizisi “İnci Taneleri” bu akşam 6’ncı bölümüyle ekrana geliyor. İzlenme rekorları kıran dizinin bu bölümüne Aksaray’ın ünlü ses sanatçısı Havva Öğüt konuk oluyor. İşte Elmayı Nazik Soydum sözleri ile Havva Öğüt kimdir, nereli sorusunun yanıtı…
29.02.2024 Gündem
Ali Burak Ceylan kimdir? Depremzede aileyi köşke yerleştiren oyuncu Ali Burak Ceylan kaç yaşında, nereli? Ali Burak Ceylan dizileri...
Ali Burak Ceylan kimdir? Depremzede aileyi köşke yerleştiren oyuncu Ali Burak Ceylan kaç yaşında, nereli? Ali Burak Ceylan dizileri... 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde ünlü oyuncu Ali Burak Ceylan gündem oldu. Cüzdanını bulan depremzede öğretmenin ailesini Bağdat Caddesi’nde bir köşke yerleştiren Ceylan'ın bu iyiliği kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Peki, Ali Burak Ceylan kimdir?
6.02.2024 Gündem
Uğur Aslan kimdir, nereli, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konuğu Uğur Aslan TV dizileri ve filmleri ile hayat hikayesi…
Uğur Aslan kimdir, nereli, kaç yaşında? Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konuğu Uğur Aslan TV dizileri ve filmleri ile hayat hikayesi… Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konuklarından biri de Yargı dizisinin Eren Komiser'i Uğur Aslan oldu. Şarkılar Bizi Söyler programının yayınlanmasıyla Uğur Aslan hakkında merak edilenler arttı. İzleyenler Uğur Aslan kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Sorularına yanıt aramaya başladı. İşte Şarkılar Bizi Söyler yılbaşı konuğu Uğur Aslan TV dizileri ve filmleri ile hayat hikayesi…
31.12.2022 Televizyon
Hazal Filiz Küçükköse mini şortlu paylaşımıyla sosyal medyayı salladı!
Hazal Filiz Küçükköse mini şortlu paylaşımıyla sosyal medyayı salladı! Şimdilerde Bir Peri Masalı dizisinde rol alan Hazal Filiz Küçükköse, bir ödül töreni gecesine katılan ünlü isimler arasındaydı. Güzel oyuncu, cesur stiliyle sosyal medyayı ikiye böldü. Ünlü oyuncunun giyim tarzı bakın kime benzetildi.
2.12.2022 Magazin
Sanatçılar Barış Manço için sahnede!
Sanatçılar Barış Manço için sahnede! Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Sahnesi önceki akşam farklı ve anlamlı bir geceye imza attı. Boğazın ışıkları altında 23 yıl önce aramızdan ayrılan Barış Manço anıldı. Bu özel gecede Kurtalan Ekspres, Haluk Levent, Şevval Şam, Melek Mosso ve Okan Şarlı gibi değerli sanatçılar aynı sahnede bir araya gelerek birbirinden değerli Barış Manço şarkılarını seslendirdi.
13.10.2022 Televizyon
Hazal Filiz Küçükköse sosyal medya paylaşımıyla olay yarattı!
Hazal Filiz Küçükköse sosyal medya paylaşımıyla olay yarattı! ‘Kara Sevda’, ‘Zemheri’ ve ‘Rüya’ gibi dizilerde oynayan Hazal Filiz Küçükköse sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Küçükköse, sosyal medyadan son yayınladığı derin yırtmaçlı pozuyla olay yarattı.
17.05.2022 Magazin
Afara yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afara 2. bölüm ne zaman? Afara yeni bölüm konukları kim?
Afara yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Afara 2. bölüm ne zaman? Afara yeni bölüm konukları kim? Kanal D’nin yeni programı Afara’nın yeni fragmanı yayınlandı, Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın yaptığı, sunuculuğunu Uğur Aslan’ın yaptığı Afara’nın yeni bölümünde ünlü isimler konuk oluyor. Peki, Afara yeni bölüm ne zaman? Afara yeni bölüm konukları kimler? Afara nedir? Afara sunucusu Uğur Aslan kimdir? İşte tüm detaylar…
19.04.2022 Televizyon
Kanal D'den yeni sezona 'Başrol Sensin'li merhaba
Kanal D'den yeni sezona 'Başrol Sensin'li merhaba Kanal D, yeni yayın dönemine “Başrol Sensin” sloganıyla start verdi. Kuruçeşme Açıkhava’da yapılan ve çok sayıda konuğun katıldığı muhteşem geceye ünlü isimler şarkılarıyla renk kattı.
13.09.2021 Magazin
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Burak Sergen ile ilgili yeni açıklama! Yoğun bakımdaydı...
Burak Sergen ile ilgili yeni açıklama! Yoğun bakımdaydı... "Sadakatsiz" dizisindeki başarısıyla dikkat çeken ünlü oyuncu Burak Sergen, 11 Nisan Pazartesi günü evinde fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldı. Koronavirüse bağlı akciğer enfeksiyonu ve solunum sıkıntısı yaşadığı belirlenen Sergen’in tedavisi devam ediyor. Ünlü oyuncu ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı.
18.05.2021 Magazin
Oyuncu Burak Sergen'in sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama
Oyuncu Burak Sergen'in sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama Ünlü oyuncu Burak Sergen'in oğlu Cansın Sergen, babasının sağlık durumu ile ilgili son bilgileri paylaştı. Ünlü oyuncunun entübeden çıkarıldığını ve sağlık durumunun iyiye gittiğini açıkladı.
4.05.2021 Magazin
Burak Sergen kimdir? Burak Sergen kaç yaşında, nerede doğdu? İşte ünlü oyuncu Burak Sergen’in hayatı…
Burak Sergen kimdir? Burak Sergen kaç yaşında, nerede doğdu? İşte ünlü oyuncu Burak Sergen’in hayatı… "Sadakatsiz" dizisindeki başarısıyla dikkat çeken ünlü oyuncu Burak Sergen, 11 Nisan Pazartesi günü evinde fenalaşması üzerine hastaneye kaldırıldı. Koronavirüse bağlı akciğer enfeksiyonu ve solunum sıkıntısı yaşadığı belirlenen Sergen’in tedavisi devam ediyor.
21.04.2021 Gündem
Koronavirüse yakalanan Burak Sergen’in sağlık durumu ciddiyetini koruyor
Koronavirüse yakalanan Burak Sergen’in sağlık durumu ciddiyetini koruyor Koronavirüse yakalanan ve solunum güçlüğü çekmesi nedeniyle yoğun bakımda tedaviye alınan usta oyuncu Burak Sergen’in sağlık durumu ciddiyetini koruyor.
20.04.2021 Magazin
Burak Sergen'in sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama!
Burak Sergen'in sağlık durumu ile ilgili yeni açıklama! Akciğerlerindeki enfeksiyon nedeniyle tedavi altında olan ve durumu ciddiyetini koruyan oyuncu Burak Sergen ile ilgili nişanlısı Nihan Ünsal'dan açıklama geldi.
14.04.2021 Magazin
Çukur'un kadrosuna yeni isim!
Çukur'un kadrosuna yeni isim! Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur'un kadrosuna yeni bir isim dahil oldu. Çukur bu sezon hayranlarına veda edecek. Dizinin finali yaklaşırken sürpriz bir transfer gerçekleşti.
4.03.2021 Magazin
Pera, 5 Nisan'da sahne alıyor!
Pera, 5 Nisan'da sahne alıyor! Gökhan Mandır (vokal-gitar), Barış Ceylan (bas gitar) Kaya Sevinç (gitar) ve Hakan Ünalan'dan (davul)'dan kurulu Türk rock müziğinin son dönem en çok konuşulan gruplarından Pera, enerjik sahne performanslarını bir adım daha ileriye taşıyacak olan Pera Quasar Concept ile, 5 Nisan 2020 akşamı Volkswagen Arena'da sahne alacak.
6.01.2020 Kültür Sanat
Uğur Aslan bir yıl sonra setlere dönüyor
Uğur Aslan bir yıl sonra setlere dönüyor 'Siyah Beyaz Aşk', 'Kara Sevda', 'Karadayı' dizilerinde rol alan Uğur Aslan, geçtiğimiz günlerde Ankara'da bulunan bir mekanda ‘5+1’ grubuyla sahneye çıktı. Aslan, pop, rock ve türkülerden oluşan repertuvarıyla konuklarına müzik ziyafeti sundu.
11.09.2019 Magazin
"Hep oyuncu ve şarkıcı olmak istedim"
"Hep oyuncu ve şarkıcı olmak istedim" Ayşegül Aldinç, geçtiğimiz günlerde Suat Kavukluoğlu’nun sunduğu ve NTV Radyo’da yayınlanan 'Müzik Defter’ programının ilk canlı yayın stüdyo konuğu oldu. Ünlü sanatçı, programda geçmişten bugüne müzikal yolculuğunu anlattı.
18.02.2019 Magazin
Tunç Soyer '12 Eylül' tartışmalarına bu yanıtı verdi
Tunç Soyer '12 Eylül' tartışmalarına bu yanıtı verdi CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Tunç Soyer, CNN TÜRK'te yayımlanan 40 programında Buket Aydın'ın sorularını yanıtladı.
13.02.2019 Televizyon
Dünyayı dolaşan Türk dizilerine yeni destek
Dünyayı dolaşan Türk dizilerine yeni destek Kültür ve Turizm Bakanlığı, 150'den fazla ülkeye ihraç edilen, yıllık 350 milyon doların üzerindeki ihracat geliriyle ABD'den sonra ikinci sırada yer alan ve dünyada 500 milyondan fazla kişi tarafından takip edilen Türk dizilerini yeni Sinema Kanunu'yla desteklemeye hazırlanıyor.
16.10.2018 Ekonomi
46. Uluslararası Emmy Ödülleri'ne Türkiye'den 3 aday!
46. Uluslararası Emmy Ödülleri'ne Türkiye'den 3 aday! 20 ülkenin yapımlarının değerlendirildiği 46. Uluslararası Emmy Ödülleri’nin adayları açıklandı. Listede Star TV’de ekrana gelen, başrollerini Aslı Enver ve Özcan Deniz'in paylaştığı "İstanbullu Gelin" ile Tuba Büyüstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolde yer aldığı "Cesur ve Güzel" dizi kategorilerinde adaylık kazanan yapımlar olurken, "Söz" dizinin başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş, "En İyi Erkek Oyuncu" ödülüne aday gösterildi.
28.09.2018 Kültür Sanat
Kaan’dan yabancı dizi sürprizi
Kaan’dan yabancı dizi sürprizi En son ‘Kara Sevda’ adlı diziyle seyirci karşısına çıkan Kaan Urgancıoğlu dünyaya açıldı.
1.09.2018 Magazin
O iddialar hakkında ilk kez açıklama yaptı
O iddialar hakkında ilk kez açıklama yaptı Tükenmişlik sendromuna yakalandığı için psikiyatri tedavisi gördüğü konuşulan ünlü oyuncu Burak Özçivit, "Kara Sevda dizisinin ardından iki film ve bir reklam filminde oynadım. Yeni sezona tam motiveyim" dedi.
7.08.2018 Magazin
Yumuşacık sesim vardır
Yumuşacık sesim vardır Funda Arar önceki gün Bodrum Antik Tiyatro’da sahne aldı. Yaklaşık iki saat süren konserde Arar seyircilerin arasında uyuyan bebeklerin yanına gidip “Yumuşacık sesim vardır benim, kıyamam”dedi
15.07.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kara Sevda ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kara sevda haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.