Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? -9 Kasım Perşembe

9 Kasım Perşembe gününe ait Kanal D, sabah 07:00’da “Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile yayına başlıyor. Dünya gündeminin nabzını yoklayan ve güçlü muhabir kadrosu ile çarpıcı veriler toplamayı başaran haber bülteni ile merak ettiğiniz tüm gündem gelişmelerine ekranlarınız karşısından ulaşabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı yerli dizi sürükleyici bölümü ile yeni sezona merhaba diyor. Tarihi dokusu ve birbirinden sürükleyici anları ile nefesler tutulacak, sakın kaçırmayın. Haber bülteninin yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? -9 Kasım Perşembe

Sabah “Günaydın Türkiye” haber bülteni seyirci kitlesine gündeme dair tüm siyasi, sosyal, sağlık ve ekonomi gelişmelerinden bilgilendirecek. Hemen ardından 10:00’da “Meryem” adlı yerli dizinin tekrarı başlıyor. Seyredemeyenler için yayına geçen tekrar bölüm ile merak ettiğiniz konulara cevap bulabilir ve keyifli anlar yaşayabilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 13:00’ı gösterdiği anda “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programının yeni bölümü ekranlara gelecek. Gün ortasına denk gelen programı seyrederken hem TV keyfi yapabilir hem de farklı yemek tarifleri hakkında fikir edinebilirsiniz. 14:30’da “Magazin D” eğlence programı birbirinden ayrıntılı konu başlıkları ile magazin dünyasını ekranlarınıza getirecek. Ünlülerin kamera arkası yaşananları ve merak edilen yaşamları hakkında farklı haberler karşınıza getiriliyor.

16:15’de “Arka Sokaklar” adlı yerli dizinin tekrar bölümü başlıyor. Hemen ardından 18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” gündeme dair merak edilenleri seyirci ekranlarına aktarıyor. Canlı haber bülteni sayesinde dünya ve Türkiye gündemini sarsan tüm siyasi, sosyal ve ekonomik gelişmeleri seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı

20:00’da “Vatanım Sensin” adlı yeni sezon dizinin yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında olun. Savaş yıllarının zorlu anlarıyla mücadele eden bir hayat öyküsü… Azize kayınvalidesi ve üç çocuğu ile hayatını devam ettirmek zorundadır. Kocasının yokluğu yüreğine taş gibi koymuş olsa da çocukları için bazı şeylere göğüs germek ister. Hilal ve Ali Kemal adındaki çocukların ayrı sorunları ile mücadele eden Azize, İzmir’in Yunan ordusu tarafından işgal edileceğini öğrenince yıkılır… Esir hayattan özgürlülüğe doğru uzanan yaşam hikayesine bu sezon da haran kalacaksınız.

Akşam kuşağının ardından yerli dizilerin tekrar bölümleri başlıyor. 23:30’da “İsimsizler” adlı yerli dizinin tekrar bölümünü seyredebilirsiniz. Hemen ardından 01:45’de sevilen aşk dizisi “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin, 04:00’da ise “Çocuklar Duymasın” adlı aile dizisinin tekrar bölümleri ekranlara geliyor.

Haberin Devamı