Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 5 Temmuz Çarşamba

KANAL D’nin 5 Temmuz Çarşamba gününe ait yayın akışı sabahı erken saatlerinde Kalbim Ege’de Kaldı isimli yaz dizisi ile başlıyor ve birbirinden eğlenceli programlar ile gün boyu devam ediyor. Akşam kuşağında ise erken final yapan Altınsoylar dizisi ekranlara gelecek. KANAL D’nin 5 Temmuz Çarşamba günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 5 Temmuz Çarşamba

KANAL D’nin 5 Temmuz Çarşamba gününe ait yayın akışı saat 05.30’da Kalbim Ege’de Kaldı isimli dizi ile başlıyor. Dizi, birbirlerine tamamen zıt olan Zeliş ve Mustafa karakterinin aralarında geçen olayları konu alıyor. Fakat bu iki gencin ortak bir noktası vardır ve o kişi de Iraz Nene’dir. Ardından ise Geniş Aile dizisinin eski bölümlerinden birisi Kanal D ekranlarında olacak. Bakalım bu sefer Cevahir başına hangi belaları açacak?

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08.45’te başrollerini Damla sönmez, Canan Ergüder ve Barış Kılıç’ın paylaştığı Güllerin Savaşı isimli dizinin eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. Gülru, köşkün bahçıvanının kızlarından birisidir. Hayalinde para pul yoktur, o sadece Gülfem gibi olmak istemektedir. Güllerin Savaşı dizisinden hemen sonra ise Evim Şahane isimli programın tekrar bölümlerinden birisi Kanal D ekranlarına gelecek.

11.45’te ekranların en çok izlenen magazin programlarında olan Magazin D Yaz’ın yeni bölümü ekranlarda olacak. Yazın gelmesi ile tatil beldelerine akın eden ünlüler neler yapıyor? Hepsi ve daha fazlası bu programda. Ardından ise Küçük Ağa dizisinin tekrar bölümlerinden birisi yayınlanacak.

Haberin Devamı

16.30’da ekranların en uzun soluklu polisiye dizilerinden olan Arka Sokaklar dizisi başlayacak ve ardından da Kanal D Haber ile birlikte haber kuşağı saati girecek. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelen son gelişmelerin ayrıntıları bu haber kuşağında yayınlanacak.

Akşam kuşağında ise Altınsoylar dizisinin eski bölümlerinden biri yer alıyor. 4 bölüm yayınlanan ve ardından erken final yapmak zorunda kalan eğlenceli dizinin bir bölümü ekranlara gelecek.