Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 5 Kasım Pazar

5 Kasım Pazar günü sabah 05:30’da başlayan “Kanal D Çocuk Kulübü” programı ile Kanal D yayın akışı başlıyor. Çocukların severek seyrettiği samimi ve sıcak çocuk programı üstelik ebeveynlerinde de vazgeçilmezi. Sabah seyrederek hafta sonu sabahınızı daha keyifli hale dönüştürebilirsiniz. Akşam saatlerinde “Çocuklar Duymasın” adlı yerli dizinin yeni bölümü yayına başlıyor. Kah komedi kah hüzün kah eğlence…. Geçmişten beri devam eden kült dizinin yeni bölümü ile Pazar akşamınızı keyiflendirmeye hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için de haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 5 Kasım Pazar

Sabah 05:30’da “Kanal D Çocuk Kulübü” minikleri güzel bölümü ile ekranları başına topluyor. Renkli programının ardından 06:15’de “Çocuklar Duymasın” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ile yayın akışı devam edecek. Komedinin ve eğlencenin ön plana çıktığı dizinin son bölümünü seyredemediyseniz bu tekrar bölümü izlemeyi unutmayın.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08:45’de “Sahrap’la Lezzetli Sofralar” adlı yemek şöleni yaşatan program ekranlarda yerini alıyor. Sıcak bir stüdyo ortamında sohbetler eşliğinde geçen devam eden program sayesinde özgün tariflerle mutfaklarınıza yeni lezzet dokunuşları yapabileceksiniz. 09:45’de “Magazin D Pazar” bomba gibi gelişmeleri ve en özel ayrıntılarıyla sevenlerinin merakını giderecek. Daha önce hiç rastlamadığınız kesitler ve en özel röportajlar çarpıcı sunumlarıyla ekranlarınızda….
13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı programın yeni bölümü başlıyor. Değerli konuklar eşliğinde yayınlanan programda bu hafta yine sağlık, diyet, gündem ve sosyal yaşam gibi farklı konular üzerinde sohbetler ediliyor. 14:15’de “Arka Sokaklar” adlı yerli dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkıyor. Ekranlarınız karşısındayken polisiye olaylarla sokakların ritmini tutan başarılı ekibin maceralarına tanıklık edeceksiniz.
16:15’de “Siyah Beyaz Aşk” yerli dizinin tekrar bölümü ile gün ortası devam ediyor. Hemen ardından 18:45’de “Kanal D Haber” hafta sonu haberleriyle gündeme dair tüm gelişmelerden haberdar olmanıza yardım ediyor. 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı yerli dizinin yeni bölümüyle de akşam kuşağı başlıyor. Haluk ve Meltem arasında gerilimli, hüzünlü dakikaların hakim olacağı yeni bölümdeki gelişmelerin ayrıntılarını ekranlarınız karşısındayken öğrenebilirsiniz.
23:30’da “Masum” adlı dizi final bölümüyle ekranlara veda edecek. Sürükleyici ve nefes kesen bir finam bölümüyle gece muhteşem bir dizi keyfi yapabilirsiniz. Gece kuşağının devamında yerli dizilerin tekrar bölümleri karşınızda oluyor. 00:30’da “Tutsak” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz. 03:15’de “İsimsizler” dizisinin tekrarı, 05:30’da ise “5N1K” adlı program yayın akışına başlıyor.

Haberin Devamı