Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 4 Temmuz Çarşamba

4 Temmuz Çarşamba gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Sevilen dizinin tekrar bölümünü seyrederken çarşamba sabahınızın çok daha eğlenceli ve keyifli geçmesini sağlayabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı ile güzel anlar yaşayabileceksiniz. Yarışma programını seyrederken akşamınızın çok daha eğlenceli ve sürükleyici geçtiğini göreceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 4 Temmuz Çarşamba

Sabah saatlerinde ilk olarak 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Ekranların sevilen fenomen dizisi ile eğlenceli bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. Saatler 09:45’e geldiğinde, “Küçük Ağa” adlı bir başka sevilen dizi ekranlarda yerini alacak. Sevilen dizinin tekrar bölümlerini hafta içi her gün Kanal D ekranlarından takip edebilirsiniz. 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı yayına başlıyor. Gelinlerin kayınvalideleri olan yarışma anları, tüm izleyenleri güldürmeyi başarıyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D Yaz” adlı magazin programı ekranlarda yerini alıyor. Magazin programı seyrederken ünlü dünyasına ait tüm merak ettiğiniz gelişmeleri öğrenme imkanı elde edeceksiniz. 16:30’da “Aşk-ı Memnu” adlı dizinin tekrar bölümü karşınıza çıkıyor. Aşkın ve tutsaklığın resmedildiği dizide yine birbirinden farklı olaylar yaşanacak. Tekrar bölümlerini hafta içi her gün Kanal D ekranlarından takip edebilirsiniz.

19:00’da “Buket Aydın’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni ekranlarda yerini alıyor. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, yaşam, politika, hava durumu gibi tüm gündem başlıklarına ait gelişmeleri görebileceksiniz. 20:00’da “Çarkıfelek” adlı yarışma programı ekranları renklendirecek. Yarışma programını seyrederken hem gülebilir hem de karşınıza çıkan soruları cevaplandırabilirsiniz..Saatler 22:45’e geldiğinde, “Yakın Tehdit” adlı yabancı sinema filmi sizlerle buluşuyor. Ekranları heyecanlı ve renkli kılan film ile güzel TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Saat 00:45’de “”Galip Derviş” adlı dizinin tekrar bölümüne rastlayabileceksiniz. Dizinin tekrar bölümünü sevdiklerinizle birlikte izleyerek güzel bir akşam keyfi yapabilirsiniz. 02.00’da “Yakın Tehdit” adlı yabancı sinema filmi bir kez daha ekranlarda yerini alacak. 03:30’da “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı tekrar bölümü ile karşınıza çıkıyor. Saatler 05:00’a geldiğinde ise “Tatlı İntikam” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz.