Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 30 Temmuz Pazar

KANAL D yayın akışı 30 Temmuz gününde sabah kuşağı Asteriks ve Oburiks Sezar’a Karşı yabancı sinema filmiyle başlıyor. Ardından Magazin D canlı yayınıyla KANAL D ekranlarına geliyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde Ben Bilmem Eşim Bilir’in yeni bölümü yayınlanıyor. Akşam kuşağına gelindiği zaman Çocuklar Duymasın dizisinin yeni bölümü ekranlarda oluyor. Çocuklar Duyması’nın hemen ardından tüm dünyanın merakla beklediği ROMA-JUVENTUS maçı canlı olarak KANAL D ekranlarında yayınlanıyor. KANAL D 30 Temmuz Pazar günü yayın akışının tüm detayları bu haberde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 30 Temmuz Pazar

Kanal D 30 Temmuz Pazar yayın akışı 06.45’te Kalbim Ege’de Kaldı dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Sıcak bir ege dizisini olan Kalbim Ege’de Kaldı’nın bu bölümünde eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor. Kalbim Ege’de Kaldı dizisinin hemen ardından ekranlara Asteriks ve Oburiks Sezar’a Karşı yabancı sinema filmi geliyor. Hem macera hem de aksiyon dolu bir hikaye için 08.00’da Asteriks ve Oburiks Sezar’a Karşı filmini sakın kaçırmayın. Asteriks ve Oburiks Sezar’a Karşı yabancı sinema filmi biter bitmez Magazin D yeni bölümüyle ekranlarda yerini alıyor. Magazine dair her şey bu programda!

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da İki Yalancı dizisinin tekrar bölümü ekrana geliyor. Bu bölümde Serkan ve Duygu’nun başına gelenler tüm izleyicileri şaşkına çevirecek. İki Yalancı’nın bu bölümünü kaçıran izleyiciler tekrarını mutlaka izlemeli. İki Yalancı yerli dizisinden sonra Ufuk Özkan’ın sunumuyla Ben Bilmem Eşim Bilir yeni bölümüyle yayınlanıyor. Birbirinden eğlenceli yarışmaların büyük ödül olan araba için kıyasıya mücadeleleri izlemeye değer. Ben Bilmem Eşim Bilir programından hemen sonra da Kanal D Haber canlı yayınıyla ekranda olacak. Gündeme dair ne varsa Kanal D Haber’de!

Haberin Devamı

20.00’da Geçmiş zamanların en çok seyredilen dizileri arasında yer alan ve ekranları başındaki seyircilerin çok sevdiği Çocuklar Duymasın’ın yeni bölümü yayınlanıyor. Çocuklar Duyması’nın her yeni bölümünde izleyicileri yeni sürprizler bekliyor. Bakalım Çocuklar Duyması’nın bu bölümünde neler olacak? Çocuklar Duyması’nın yeni bölümü biter bitmez hemen sonra bölümün tekrarı ekrana geliyor. Yeni bölümü kaçıranlar tekrar bölümünü izleyebilirler.

23.05’te dev mücadele ROMA-JUVENTUS maçı Kanal D ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Tüm spor dünyasının gözünün olduğu bu dev karşılaşmayı kesinlikle izlemelisiniz.

01.00’da Yalan Dünya dizisi tekrar bölümüyle yayınlanıyor. Yalan Dünya dizisinden sonra Galip Derviş ve 5N1K programı Kanal D ekranlarında yerini alıyor.