Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 30 Kasım Perşembe

30 Kasım Perşembe günü Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlara güçlü bir giriş yapıyor. Dünya ve Türkiye üzerindeki tüm sıcak gelişmeler ekranlarınıza bir bir detaylı şekilde yansıtılıyor. Murat Güloğlu’nun sunumu ile yayın akışında yerini alan haber bültenini seyrederek tüm merak ettiğiniz gündem konularına cevap bulabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “Vatanım Sensin” adlı heyecanı doruklarda yaşatan sürükleyici dizinin yeni bölümü başlıyor. Her kesiti heyecan ve aksiyon dolu tarihi diziyi seyrederken zamanın su gibi akıp geçtiğini hissedeceksiniz.Akşam saat 20:00’da ailenizle birlikte ekranlarınız karşısına geçin ve dizi keyfinizi gerçekleştin. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için de haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 30 Kasım Perşembe

Sabah saat 06:45’de yayında olan “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı bülten haber dünyasına ait tüm gelişmeleri detaylı ve çarpıcı şekilde ekranlarınıza getiriyor. Gündeme ait bilgiler alabileceğiniz haber bültenini izlemeyi sakın unutmayın. 09:30’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ekranlara geçiyor. Aşk temalı nefes kesen dizinin yeni bölümünü kaçırdıysanız bu tekrar fırsatını mutlaka değerlendirmelisiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 11:15’i gösterdiğinde “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programı yayın akışına merhaba diyor. Birbirinden enfes yemekleri bir araya getiren renkli programı seyrederken hem eğlenebilecek hem de mutfaklarınıza yeni lezzet dokunuşları getirebileceksiniz. 12:45’de “Alışveriş Melekleri” adlı moda yarışmasının yeni bölümü ile gün ortası başlıyor. Programda her hafta 3 yarışmacı yarışıyor ve hafta içi son gün kazanan kişi büyük ödülü hak ediyor. Trend giyimleri ile jüri karşısına çıkan yarışmacıların performanslarını ekranlarınız karşısından seyredebilir ve birbirinden keyifli dakikalara şahit olabilirsiniz.

Haberin Devamı

14:45’de “Magazin D” adlı eğlence dolu magazin programı canlı canlı yayın akışına geçiyor. Ünlülerden sanat camiasına kadar pek çok kesime dair magazin haberleri yine sizlerle buluşturuluyor. Programı seyrederken bazen eğlenceli bazen de hüzün dolu anlar hissedebileceksiniz. 16:30’da “Arka Sokaklar” adlı sevilen polisiye dizinin tekrar bölümü ile yayın akışı kaldığı yerden tam hızıyla devam ediyor. Ardından 18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı haber bülteni canlı yayına geçecek. Siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama ve spora kadar uzanan pek çok güncel gelişmeden bilgi sahibi olabileceksiniz.

20:00’da “Vatanım Sensin” adlı yerli dizi ile akşam kuşağı başlıyor. Cevdet’in Yunan ordusunun saldırısı devam ederken savaşın seyrini değiştirecek anda vereceği karar ne olacak? Merak dolu anlarla seyredebileceğiniz yeni bölümü sakın kaçırmayın. 23:30’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrarını izleyebileceksiniz. 01:45’de “Meryem”, 04:00’da ise “Kızlarım İçin” adlı yeni dizinin tekrar bölümleri yayın akışında bulunacak.

Haberin Devamı