Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? 30 Eylül Cumartesi

30 Eylül Cumartesi günü Kanal D’de sabah yayın akışı, sevilen eğlence programı Kanal D Çocuk Kulübü’nün 06.30’da yayınlanması ile birlikte başlayacak. Kanal D sabah yayın akışı Sevda’nın Bahçesi adlı yeni yerli dizinin tekrar bölümüyle devam edecek. Magazin D Cumartesi yeni bölümü ve Şule ile Vitrindekiler adlı yeni programın ardından, Kanal D’nin sevilen dizisi Meryem’in tekrar bölümü yayınlanacak. Tutsak adlı yerli dizi tekrarı ve Kanal D Haber’den sonra yeni dizi Sevda’nın Bahçesi yeni bölümüyle ekranlarda olacak.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? 30 Eylül Cumartesi

Kanal D’de hafta sonunun ilk gününde sabah yayın akışı, Kanal D Çocuk Kulübü adlı eğlenceli programın sabah saat 06.30’da yayınlanması ile birlikte başlayacak. Kanal D Çocuk Kulübü’nde, küçükken izlediğimiz bütün ünlü çizgi film kahramanlarının çizgi filmleri ve eğlenceli bir çok içerik yayınlanıyor. Hafta sonuna eğlenceli ve enerjik bir başlangıç yapmak için Kanal D Çocuk Kulübü programını izleyebilirsiniz.

30 Eylül Cumartesi Kanal D yayın akışı, Kanal D’nin yeni dizisi Sevda’nın Bahçesi’nin tekrar bölümünün yayınlanması ile devam edecek. 07.15’te yayınlanacak dizide, başrol oyuncuları başarılı oyuncu Emre Kınay ve ünlü şarkıcı Sibel Can. Dizide ayrıca Alina Boz, Baran Bölükbaşı, Begüm Kütük ve Teoman Kumarcıbaşı gibi oyuncular da rol alıyor. Dizide, büyük bir aşkla evlenen ancak boşanan bir çiftin, Sevda’nın Levent ayrılmak istediği için hamile olduğunu söylememesi ve kızından habersiz bir babanın hikayesi anlatılmaktadır.

Sevda’nın Bahçesi’nden sonra, Kanal D’de renkli magazin programı Magazin D Cumartesi saat 09.45’te ekranlara gelecek. Asena Atalay’ın dikkat çekici sunuculuğu ile ekrana gelen programda, ünlü isimlerin hayatlarından son gelişmeler, çarpıcı röportaj ve haberler ekrana geliyor.

Haberin Devamı

13.00’de ise, Kanal D’de yayın hayatına yeni başlayan program Şule İle Vitrindekiler ekranlara gelecek. Başarılı sunucu Şule Zeybek’in sunumuyla ekrana gelen programda, her bölümde birbirinden farklı konular konuşulacak ve her programda birbirinden ünlü isimler ile keyifli sohbetler yapılacak. Şule İle Vitrindekiler programının ilk bölüm konukları ise ünlü oyuncu Nebahat Çevre ve şarkıcı Koray Avcı olacak.

16.15’te Kanal D’nin sevilen yerli dizilerinden Meryem’in tekrar bölümü ekranlarda olacak. Furkan Andıç ve Ayça Ayşin Turan’ın başrolleri paylaştığı dizide, Açelya Topaloğlu, Cemal Toktaş, Uğur Çavuşoğlu gbi oyuncular da rol alıyor. Dizide yağmurlu bir gecede yaşanan bir kazanın 3 insanın hayatını baştan aşağı değiştirmesi anlatılıyor.

Kanal D Haber’in 18.45’te yayınlanmasından sonra, Sevda’nın Bahçesi adlı yeni yerli dizi saat 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak.

Haberin Devamı