Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 30 Ağustos Çarşamba

Kanal D 30 Ağustos Çarşamba günü yayın akışı Sabah Haberleri’nin canlı yayınıyla başlıyor. Haberlerden sonra Evim Lokanta programı yeni bölümüyle yayın akışında yerini alıyor. Ardından Asuman Dabak’la Hayat programının canlı yayını ekranlara geliyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde ise Nursel’le Evin Tadı yeni bölümüyle, Magazin D Yaz ise canlı yayınıyla sizlerle olacak. Akşam kuşağında Meryem dizisi yeni bölümüyle yayınlanacak. Meryem’den sonra ise yerli sinema filmi Dağ yayınlanıyor. Kanal D 30 Ağustos Çarşamba günü yayın akışının tüm detayları haberimizde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? - 30 Ağustos Çarşamba

Kanal D 30 Ağustos Çarşamba yayın akışı Nursel’le Evin Tadı programının tekrar bölümüyle başlıyor. Ardından Sabah Haberleri tüm sıcak gelişmeleri aktarmak için 07.00’da Kanal D ekranlarına geliyor. Haberler aktarıldıktan sonra ekrana Evim Lokanta programı yeni bölümüyle geliyor. Birbirinden farklı pratik ve lezzetli tariflerin yer aldığı Evim Lokanta programı yeni bölümüyle saat 09.00’da Kanal D ekranlarında! Evim Lokanta programından sonra da Asuman Dabak’la Hayat programı yayın akışında yerini alıyor. Asuman Dabak’la Hayat programının bu bölümünde Vatan Şaşmaz cinayetinin zanlısı Filiz Aker hakkında bilinmeyeler açıklanıyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da Nursel’le Evin Tadı programı yayın akışında sizlerle olacak. Farklı yemek tariflerinin verildiği ve uzmanların belirli konularda görüşlerini bildirdiği programın bu bölümünü sakın kaçırmayın! Nursel’le Evin Tadı programının yeni bölümünden sonra yaz aylarının vazgeçilmez programı Magazin D Yaz canlı olarak yayınlanıyor. Magazin dünyasında olup bitenlerin tüm detaylarıyla anlatıldığı program 14.15’te Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

Haberin Devamı

16.15’te Kanal D ekranlarına Arka Sokaklar tekrar bölümü geliyor. Heyecanın dorukta olduğu Arka Sokaklar’ın bu bölümünü mutlaka izlemelisiniz. Arka Sokaklar’ın ardından Kanal D Haber canlı yayınıyla yayın akışında yerini alıyor. Gündemdeki tüm haberleri derlendiği program canlı yayınıyla 18.45’te yayın akışında olacak.

20.00’da Meryem yerli dizisi yeni bölümüyle ekrana geliyor. Bu bölümde Oktay’dan gerçekleri öğrenmek isteyen Meryem’in aklında ne gibi soru işaretleri var ortaya çıkıyor. Meryem dizisini takip ediyorsanız heyecan dolu bu bölümü izlemelisiniz.

23.45’te yerli sinema filmi Dağ ekrana geliyor. Oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Ufuk Bayraktar, Fırat Doğruloğlu ve Mesut Akusta’nın yer aldığı film aksiyon ve savaş türünde uyarlanmış. Ekipte hayatta kalanlar sadece Oğuz ve Bekir’dir. Oğuz ve Bekir’in her şeye rağmen vatanı koruma vazifelerini yerine getirmeye çalışmaları filmde konu alınmıştır.

Haberin Devamı

01.30’dan itibaren Kanal D ekranlarında tekrar bölümleri yer almaktadır. Sırasıyla Galip Derviş, Asuman Dabak’la Hayat ve Ankara’nın Dikmen’i tekrar olarak yayınlanacaktır.