Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 3 Temmuz Salı

3 Temmuz Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak. Ekranların sevilen dizisi ile sabahınızı çok daha eğlenceli ve keyifli kılabilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Hayati ve Diğerleri” adlı dizinin yepyeni bölümü ile yayın kaldığı yerden devam ediyor. Akşam herhangi bir planınız yoksa, bu sürükleyici dizi ile evinizi mükemmel bir ortama dönüştürebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 3 Temmuz Salı

Sabah saatlerinde saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil oluyor. Sevilen renkli dizi ile hafta sonu sabahınızı çok daha renkli ve eğlenceli kılabilirsiniz. Saatler 09:45’e geldiğinde,”Küçük Ağa” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayına devam ediliyor. Saat 12:45’e geldiğinde, “Gelinim Mutfakta” adlı enfes yarışma programı sizlerle buluşacak. Gelinlerin kayınvalidelerine karşı verdiği mücadele, hem ekranları karşısındaki izleyenleri hem de stüdyo konuklarını güldürmeyi başarıyor. Heyecanlı anlar sunan programı sevdiklerinizle birlikte izleyerek güzel bir gün ortası geçirebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 15:00’a geldiğinde, “Magazin D Yaz” adlı magazin programı ekranlarda olacak. Magazin dünyasıan ait tüm merak ettiğiniz gelişmeleri, detayları ile birlikte bu programdan takip edebilirsiniz. Ünlülerin yaşantısına ait detaylar, en renkli VTR’lerle magazin severlere aktarılacak. 16:30’da “Aşk-ı Mennu” adlı efsanevi dizinin tekrar bölümü karşınıza geçiyor. Aşkın ve tutsaklığın en güzel şekilde resmeden bu dizi ile akşam saatlerinizi renklendirebilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “Kanal D Haber Hafta Sonu” adlı bülten ile yayına devam ediliyor. Sağlık, siyaset, emlak, yaşam, politika, trafik, hava durumu gibi tüm konu alanlarını ilgilendiren gelişmeler ekranlarınızda yer alacak. Haberin nabzını tutan gelişmeleri Kanal D ekranlarınızdan ayrıntılı şekilde izleyebileceksiniz.

20:00’da “Hayati ve Diğerleri” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlarınızda yer alıyor. Heyecanı doruklara çıkartan dizi, renkli kareleri ile tüm gece boyunca güzel bir dizi keyfi yapabilmenizi sağlıyor. Polisiye kesitler sunan dizi, yer yer komedi sahneleri ile gülmenize de yardım ediyor. 23:15’de “En Güzeli” adlı renkli bir sinema filmi karşınızda. Gecenizi sinema keyfi yaparak değerlendirmek isterseniz bu filmi sakın kaçırmayın. 00:30’da “Çalsın Sazlar” adlı bir başka film daha sizlerle olacak. 02:30’da “Gelinim Mutfakta” adlı gündüz kuşağına ait olan programının tekrarı ekranlara geçiyor. Programı gündüz vakti seyredemediyseniz gece kuşağında başlayan bu tekrar bölümünü izlemeyi unutmayın. 04:00’da “Klip Arası” adlı müzik programı ekranlarınızda yerini alıyor. Hemen ardından saat 04:30’da ise “Tatlı İntikam” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı