Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 28 Mayıs Pazar

Kanal D’nin 28 Mayıs Pazar gününe ait yayın akışı saat 06.45’te çocukların ilgiyle izleyeceği Kanal D Çocuk Kulübü ile başlıyor ve gün içerisinde çeşitli dizilerin tekrar bölümleri ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Bodrum Masalı dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. Bora ve Lal’ın kaçması ile işler karışır. Kanal D’nin 28 Mayıs Pazar günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 28 Mayıs Pazar

Kanal D’nin 28 Mayıs 2017 gününe ait yayın akışı saat 06.45’te Kanal D Çocuk Kulübü ile başlıyor. Daha sonra ise saat 07.00’de eskilerin en sevilen dizilerinden olan Akasya Durağı dizisinin tekrar bölümleri ile devam ediyor. Akasya Durağı dizisinden hemen sonra da en çok izlenen magazin programlarından olan Magazin D’nin yeni bölümü ekranlara gelecek. Bu program sayesinde ünlülerin dünyasında yaşanan son gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 13.00’da ise bir yerli dizinin tekrar bölümü yayınlanacak. Hemen ardından da yine bir yerli dizi tekrar olacak. Saat 18.45’te ise Ahmet Hakan’la Kanal D Haber yayınlanacak. Yurt içerisinde ve yurt dışında yaşanan son gelişmeler, son olaylar ve değişiklikler ile ilgili haberleri bu bültenden kolayca takip edebilirsiniz.

Kanal D’nin 28 Mayıs 2017 günündeki akşam kuşağında ise sevilen dizi Bodrum Masalı’nın yeni bölümü ekranlara gelecek. Bu hafta 39. bölümü yayınlanacak olan dizide yine heyecan doruk noktada! Faryalı’nın yardımı ile Lal ve Bora kaçarken diğer yandan da Evren’i büyük bir sürpriz beklemektedir. Faryalı grubun başını çekmektedir, Uzay ve Ateş’in görevi ise Haydar Efe’nin icabına bakmaktır. Diğer yandan Kelebek ve Su da aralarındaki problemleri sonunda bir çözüme kavuşturmuştur. Peki Evren planını uygulamaya sokabilecek mi? Hepsi ve daha fazlası Bodrum Masalı dizisinin yeni bölümünde!

Haberin Devamı

Saat 23.30’da ise 19 programının yeni bölümü ekranlarda olacak.

Ramazan ayının gelmesi ile sahur programları da başladı. Saat 02.00’da Prof. Dr. Mustafa Karataş’la Sahur Vakti programı ekranlarda olacak.