Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 28 Kasım Salı

28 Kasım Salı günü Kanal D yayın akışı sabah, 06:45’de “Kanal D Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile ekranlarda yerini alıyor. Haberin nabzını yoklayan en güncel gelişmeleri ekranlarınız karşısındayken seyredebilme şansı yakalayacaksınız. Siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar uzanan daha pek çok konu başlıklarına dair bilgi edinebilirsiniz.Akşam kuşağında ise “Kızlarım İçin” adlı yeni dizinin ilk bölümü sizlerle. Dram ağırlıklı olan yeni diziyi seyrederek birbirinden sürükleyici anlara tanıklık edebilirsiniz. Kanala dair yayın akışı hakkında daha fazla bilgi almak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 28 Kasım Salı

Sabah ilk olarak “Kanal D Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile karşılaşacaksınız. Gündeme dair tüm gelişmeleri tek tek sizlerle buluşturan bülten ile sabaha güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Hemen ardından 09:30’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı yerli aşk dizisinin tekrar bölümü sizlerle… Yeni bölümünü seyredemediyseniz mutlaka bu tekrar bölümü kaçırmayın.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11:15’de “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programı ile yayın akışı tam hızıyla devam ediyor. Birbirinden enfes lezzetlere imza atılan bu renkli ve eğlenceli programı seyrederken hem keyifli dakikalar yaşayabilir hem de sofralarınıza birbirinden özgün yepyeni tatlar ekleyebilirsiniz. 12:45’de “Alışveriş Melekleri” adlı moda programı ile gün ortasına giriş yapılıyor. Her hafta 3 ayrı yarışmacının yarıştığı programda hafta içi son gün kazanan belirleniyor ve büyük ödül kazanana veriliyor. Moda trendleri ile detaylı bilgiler edinebileceğiniz bu renkli programı seyretmeyi sakın unutmayın.

14:45’de “Magazin D” birbirinden şaşırtıcı gelişmeleri ile sevenlerin karşısına geçiyor. Ünlülerden sanatçılara kadar pek çok kitlenin magazin dünyası ekranlarınızda olacak. İzlerken bazen gülebilir bazen hüzünlü anlar yaşayabilir bazen de olan gelişmeler karşısında şaşkınlık geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

16:30’da sevilen dizi “Arka Sokaklar” tekrar bölümü ile sizlerle. Polisiye anlara şahitlik etmenizi sağlayan dizide, aksiyon ve maceranın ardı arkası kesilmiyor. Gün ortanızı hareketli kılmak istiyorsanız kahve eşliğinde seyredebilirsiniz. 18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı canlı haber bülteni ekranlara dahil oluyor. En ayrıntılı konu başlıkları ile gündemden haberdar olmanızı sağlayan bu haber saatini dolu dolu geçirebileceksiniz.

20:00’da “Kızlarım İçin” adlı yepyeni sürükleyici dizinin ilk bölümü başlıyor. Herkesi ekranları başına kilitleyecek olan güzel dizi ile artık Salı akşamlarınız daha renkli ve daha anlamlı geçecek. 22:15’de ve 00:30’da yerli iki dizinin tekrar bölümü yayına geçiyor Hemen ardından ise 04:30’da “Alışveriş Melekleri” adlı moda programının tekrarı sevenleriile bir kez daha buluşuyor.

Haberin Devamı