Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 27 Ocak Cumartesi

27 Ocak Cumartesi günü Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı eğlenceli ve keyifli çocuk programı ekranlara dahil oluyor. Sabaha erken uyanıyorsanız çocuğunuzla birlikte bu renkli yayını izleyebilirsiniz. Akşam kuşağında ise saat 20:00’da “Gülizar“ adlı yeni dizinin ilk bölümü ile mükemmel bir hafta sonu akşamı geçirebileceksiniz. Sürükleyici diziyi, ekranlarınız karşısına geçip seyredebilir ve heyecan dolu anlara tanıklık edebilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 27 Ocak Cumartesi

Sabah 06:30’da “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı keyifli program ile mükemmel bir sabah sizleri bekliyor. Çocukların masum eğlencesi olan bu yayını dilerseniz kendiniz de çocuklarınızla birlikte seyredebilirsiniz. Ardından saat 07:00’da’ yerli bir dizinin tekrar bölümü başlıyor. Saat 09:45’de “Magazin D Cumartesi” adlı program karşınıza çıkıyor. Hafta sonuna özel magazin haberlerini ekranlara getiren keyifli yayını izlerken hem gülecek hem de şaşırtıcı haberler karşısında hayrete düşeceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 13:00’ı gösterdiğinde geniş içeriği ile öne çıkan “Şule ile Vitrindekiler” adlı program ekranlarınızda. Gün ortasını daha keyifli ve eğlenceli hale getiren yayında; sağlık, spor, tarih, genel kültür, yaşam, magazin ve ekonomi gibi daha pek çok daldaki gelişmeler tartışma havasında ele alınıyor ve seyircilerine aktarılıyor. Her hafta farklı misafirlerin katılımı ile hareketlenen programı bu hafta yine farklı kişiler konuk olacak. Seyretmeyi unutmayın!

Saatler 14:00’a geldiğinde “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programının yeni bölümünü seyredebileceksiniz. Hemen ardından 15:15’de “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin tekrarı ekranlarınıza gelecek. Dizilerin bitiminden sonra saat 18:45’de “Kanal D Haber Hafta Sonu” adlı adlı bülten ile akşam haberleri ekranlarda yer alıyor. Gündemi çalkalayan en sıcak gelişmeler, en sık konuşulan olaylar tarafsız, objektif bir bakış açısıyla ele alınıyor ve ayrıntılarıyla seyircileri kitlesine yansıtılıyor.

Haberin Devamı

Akşam kuşağında ise sevilen fenomen dizilerin tekrarları ekranlarınızda yer alacak. 20:00’da sezonun yeni dizisi “Gülizar” ilk bölümü ile 7’den 70’e herkesi ekranları karşına toplayacak. Ardından saat 23:00’da “Gülizar” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle oluyor. Gece saat 02:00’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü ile karşılaşacaksınız. Saatler “03:45’e geldiğinde ise “Meryem” adı dizinin tekrar bölümü yayına geçecek.