Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 27 Mayıs Cumartesi

Kanal D’nin 27 Mayıs Cumartesi gününe ait yayın akışı çocukların seveceği bir program ile başlıyor. Ardından da birbirinden renkli programlarla devam ediyor. Akşam kuşağında ise adı gibi efsane dizilerden olan Adı Efsane dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek. Gençler yine çılgınca bir plan yaparken Tarık’ın da velayet davası sonuçlanıyor. Kanal D’nin 27 Mayıs Cumartesi günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 27 Mayıs Cumartesi

Kanal D’nin 27 Mayıs Cumartesi gününe ait yayın akışı saat 06.45’te Kanal D Çocuk Kulübü ile başlıyor. Çocukların sevdiği bu programdan sonra da eski dizilerden olan Akasya Durağı’nın tekrar bölümleri ile devam ediyor. Ardından ise saat 09.30’da Magazin D isimli magazin programı başlayacak. Magazin dünyasındaki son gelişmelerin yer alacağı bu programda ünlülerin nerede ve kiminle olduğunu öğrenebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

TÜM KANALLARIN YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 13.00’da ise yerli bir dizinin tekrar bölümü ekranlara gelecek. Bir yerli dizinin tekrar bölümünden sonra yine bir yerli dizinin eski bölümü yayınlanacak.

Akşam kuşağı ise saat 18.45’te Ana Haber Bülteni ile başlayacak. Dünyada ve ülkemizde yaşanan son gelişmeleri bu haber bülteninden öğrenebilirsiniz. Ayrıca yaşanacak gelişmeler öncesinde de olaylar hakkında bilgi alabilirsiniz.

Saat 20.00’da ise Adı Efsane dizisinin yeni bölümü ekranlara gelecek. 18. bölümü yayınlanacak olan dizide bu hafta gençlerin çılgınca bir planı var! Ama kimse bu planın başarıya ulaşıp ulaşmayacağını bilmiyor. Melis’in de aralarına katılmasıyla Fikret, Hakan ve Ali bu göreve daha büyük bir hevesle gidiyor. Fakat olaylar istedikleri gibi gitmeyince işler daha da karışıyor.

Haberin Devamı

Adı Efsane dizisinden hemen sonra da 23.30’da Kanal D’nin yeni yarışması olan 19 ekranlarda olacak. Gece kuşağında ise artık ramazan ayının yaklaşması ile birlikte sahur programları yer almaya başlayacak. Saat 02.00’da Prof. Dr. Mustafa Karataş’la Sahur Vakti programı ekranlarda olacak. Sahur vaktini en iyi şekilde değerlendirebileceğiniz bu programdan sonra Galip Derviş dizisinin eski bölümü yayınlanacak.