Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 25 Kasım Cumartesi

25 Kasım Cumartesi günü Kanal D yayın akışı sabah 06:15’de “Kral Yolu” adlı sinema filmi ile ekranlara merhaba diyor. Güzel ve renkli bir film ile güne başlamak isterseniz mutlaka değerlendirin. Akşam kuşağında ise 20:00’da “İsimsizler” adlı yerli dizinin yepyeni bölümü sevenleri ile buluşuyor. Her karesi aksiyon ve macera içeren diziyi seyrederken akşamın nasıl geçtiğini anlayamayabilir ve ekranlarınız başına adeta kilitli kalabilirsiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha detaylı bilgi almak için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 25 Kasım Cumartesi

Sabahın ilk saatlerinde ekranlarda yerini alan “Kral Yolu” adlı film ile güne güzel ve renkli bir başlangıç yapabilirsiniz. Hemen ardından 07:45’de “Meryem” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü yayına giriyor. Sabahları dizi keyfi yapmayı seviyorsanız mutlaka ekranlarınız başında olun.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:45’de “Magazin D Cumartesi” adlı renkli ve eğlence dolu magazin programı sizlerle olacak. Ünlülerin yaşantısından başarılarına ve hatta özel aşk hayatlarına kadar uzanan magazin gündemi yine ekranlarınızda. Daha önce rastlamadığınız ve olduğuna şaşırdığınız tüm gündem gelişmelerinden bilgi edinebilirsiniz

Saatler 13:00’ı gösterdiğinde “Şule ile Vitrindekiler” adlı yaşam programı yayın akışında yerini alıyor. Değerli konukların katılımı ile hoş sohbet havasında geçen programda aktüel, spor, sağlık, alışveriş gibi daha pek çok alandaki gelişmeler masaya yatırılıp irdeleniyor. 14:15’de “Siyah Beyaz Aşk” adlı yerli dizinin tekrarı yayın akışında olacak. Renkli aşk temalı dizinin sürükleyici yeni bölümünü izleyemediyseniz mutlaka bu tekrar bölümü değerlendirin.

Haberin Devamı

16:15’de “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin tekrarı başlıyor. Sıcak aile dizisinde son dönemlerde farklı olaylar gelişiyor. Merak ve heyecan dolu son bölümü seyrederek gün ortanızı renkli ve hareketli kılabilirsiniz. 18:45’de “Kanal D Haber Hafta Sonu” canlı yayını ile ekranlarınızda… Haberin nabzını yoklayan ve çok konuşulan gündem gelişmeleri, ayrıntılı ve çarpıcı konu başlıkları ile tüm seyircilere tek tek aktarılacak.

Saat 20:00’da “İsimsizler” adlı dizinin sürükleyici yeni bölümü ile akşam kuşağına giriş yapılacak. Her kesiti bambaşka bir dünyaya giden, olayların çözümü için farklı arayışlara gidildiği bir bölüm ile baş başa kalacaksınız, sakın kaçırmayın!

23:30’da “Köpek Balığı İstilası-3” adlı sinema ile TV’de bir ilk gerçek oluyor. Doğanın vahşi yüzünü ekranlarınıza getiren sürükleyici film ile hafta sonunuzu daha heyecanlı hale getirebilirsiniz. 01:30’da “Pazarları Hiç Sevmem” adlı sinemanın tekrarı başlayacak. 03:00’da “Meryem” dizisinin, “05:30’da ise “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı çocuk programının tekrarı yayına bulunacak

Haberin Devamı