Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 23 Mart Cuma

23 Mart Cuma gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile sizlerle olacak. Haber dünyasının tüm sıcak gelişmelerini ve anlık olaylarını detayları ile bu bültenden seyredebileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına geçecek. Dizinin yeni bölümünde yine birbirinden heyecanlı ve gerilim dolu pek çok kesit ile karşılaşacaksınız. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 23 Mart Cuma

Sabah saatlerinde ilk olarak “Kanal D ile Günaydın Türkiye” adlı sabah bülteni ekranlar karşısına çıkacak. Haberin nabzını tutan sıcak gelişmeleri detaylı şekilde bu sabah bülteninden izleyebilirsiniz. Ardından 09:45’de “Çocuklar Duymasın” adlı sevilen dizinin tekrar bölümü yayın akışına geçecek. Sevilen dizi, her karesinde komik ve eğlence dolu anlar yaşatmayı başarıyor. Sabaha renkli ve hareketli bir giriş yapmak isterseniz dizinin bu tekrar bölümlerini sakın kaçırmayın.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı yayın akışına geçiyor. Hafta içi her gün aynı saatte başlayan program, gelin ve kayınvalidelerin karşılıklı yarışmasını sağlıyor, birbirinden renkli anlar ortaya çıkıyor. Hafta finalinin gerçekleşeceği bugünkü bölümü seyrederek büyük ödülün sahibini öğrenebilirsiniz. 15:00’da “Magazin D” adlı renkli magazin programı yayın akışına geçecek. Magazin dünyasını ilgilendiren tüm gelişmeleri ayrıntıları ile öğrenerek gün ortanızı daha renkli ve keyifli kılabilirsiniz.

Haberin Devamı

16:30’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor. Sevilen dizinin tekrar bölümlerini hafta içi her gün aynı saatte ekranlarınızdan seyredebilirsiniz. Ardından 18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni yayına geçecek. Haber dünyasının tüm ayrıntılarını detaylı şekilde bu bültenden öğrenebileceksiniz. Sağlıktan yaşama, ekonomiden piyasaya kadar akla gelebilecek pek çok sıcak gelişme ekranlarınıza aktarılıyor.

20:00’da “Arka Sokaklar” adlı fenomen dizinin yepyeni bölümünü seyredebileceksiniz. Sokakların ardında işlenen pek yasaklı suç, yine bu bölümde adaletle sonuçlanacak. Ekibin dinamik ve heyecan dolu kesitlerini seyrederken güzel bir akşam geçirebilirsiniz.

23:45’de “Beyaz Show” adlı canlı yayın programı ekranlara geçecek. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden show programını izlerken birbirinden renkli anlara tanıklık edebileceksiniz.01:45’de “Jakuzi Ekspres” adlı yabancı sinema filmi yayın akışında olacak. 03:00’da “Gelinim Mutfakta” adlı programın, 05:15’de ise “Küçük Ağa” adlı dizinin tekrar bölümlerini izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı