Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi

Kanal D’de 23 Eylül Cumartesi günü yayın akışı saat sabah 06.30’da Kanal D Çocuk Kulübü’nün yayınlanmasıyla başlayacak. Çocuklar Duymasın adlı sevilen yerli dizi, Magazin D Cumartesi ve Ver Elini Aşk dizilerinden sonra Kanal D sabah kuşağında Tutsak adlı yerli dizi yayınlanacak. 18.45’te Kanal D Haber’den sonra Sevda’nın Bahçesi adlı yeni dizi Kanal D ekranlarında olacak. 22.15’te aynı diziyi tekrar bölümü ile izleyebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? 23 Eylül Cumartesi

Kanal D’nin 23 Eylül Cumartesi günkü yayın akışında, ilk olarak saat 06.30’da yayınlanacak olan Kanal D Çocuk Kulübü adlı eğlenceli program yer alıyor. Hafta sonu tatilinize keyifli bir başlangıç yapabileceğiniz programda, çocukluğumuzun unutulmaz bütün çizgi kahramanlarının çizgi filmleri yayınlanıyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

07.30’da ekranların sevilen dizilerinden, Kanal D’de yayın hayatına tekrar devam etmeye başlayan dizi Çocuklar Duymasın adlı yerli dizinin tekrar bölümü ekranlara gelecek. Dizinin başrol oyuncuları ise Pınar Altuğ, Tamer Karadağlı, Zeyno Günenç ve Volkan Severcan. Dizide ayrıca Melek Şahin, Suzan Kardeş, Alpaslan Özmol, Şükrü Koruyucu ve Ferdi Akarnur rol alıyor.

09.45’te ise Kanal D’nin izlenen programlarından Magazin D Cumartesi yeni bölümü ile Kanal D ekranlarında olacak. Asena Atalay’ın sunumuyla ekrana gelen programda, magazin dünyasındaki son gelişmeleri, çarpıcı haber ve röoprtajları izleyebilirsiniz.

13.00’de ise, Kanal D’nin yeni dizilerinden Ver Elini Aşk tekrar bölümü ile Kanal D ekranlarında olacak. Dizinin başrolünde Ali İl, Sevda Erginci, Asuman Dabak ve Köksal Engur bulunuyor. Dizide ayırca Büşra Çam, Metin Keçeci, Toygun Ateş, Mesut Yılmaz ve Ceren Koç gibi isimler rol alıyor. Dizide, Amerika’da doktora yapan Kaan’ın burada yaşadığı tek gecelik bir ilişkiden doğan oğluyla İstanbul’a dönmesi ve Antepli bir köylü kızı olan Ayperi ile yollarının kesişmesi anlatılıyor.

Haberin Devamı

16.00’da başrollerinde Pamir Pekin ve Gülper Özdemir’in oynadığı Tutsak dizisinin tekrar bölümü ekrana gelecek. Dizide, yaşadığı evde bir tutsak gibi olan bir kadının komşusu tarafından kurtarılması ve sonra başlayan yaşam mücadelesi anlatılıyor.

18.45’te, gündeme dair bütün haberleri alabileceğiniz, dürüst ve doğru haberciliği ilke edinmiş haber programı Kanal D Haber canlı olarak Kanal D ekranlarında olacak.

20.00’da, Kanal D’nin yeni dizisi Sevda’nın Bahçesi ekranlarda olacak. Dizinin başrollerini Sibel Can ve Emre Kınay oynuyor. Dizide hüzünlü bir hikaye anlatılmakta. Sevda’nın Bahçesi dizisinin tekrar bölümünü ise 22.15’te izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı