Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var?- 22 Temmuz Cumartesi

KANAL D 22 Temmuz Cumartesi günü yayın akışı sabah saatlerinde Kanal D Çocuk Kulübüyle başlıyor ve ardından Magazin D programının yeni bölümüyle devam ediyor. Akşam kuşağında ise adeta bir film festivali sizleri bekliyor. Arka arkaya Çok Uzak Fazla Yakın ve Aşk İksiri filmleri TV’de ilk kez Kanal D ekranlarında yer alıyor. Ayrıca Uluslararası Şampiyonlar Kupası Juventus – Barcelona karşılaşması canlı yayın ile Kanal D ‘de! Kanal D 22 temmuz Cumartesi gübü yayın akışının tüm detayları bu haberimizde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var?- 22 Temmuz Cumartesi

Kanal D 22 Temmuz Cumartesi yayın akışı 06.45’te Kanal D Çocuk Kulübüyle başlıyor. Kanal D Çocuk Kulübü senelerdir Kanal D ekranlarında çocuklara harika dakikalar yaşatan bir program. Kanal D Çocuk Kulübünün ardından magazin dünyasındaki önemli tüm gelişmelerin ayrıntılarıyla beraber gün yüzüne çıkarıldığı Magazin D magazin programı başlıyor. Yayın akışı Kanal D’nin yerli dizilerinin tekrarıyla devam ediyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15.15’te seyircileri ekran başına kilitleyen program Ben Bilmem Eşim Bilir tekrar bölümüyle beraber Kanal D’ de yayınlanıyor. Sunuculuğunu Ufuk Özkan’ın yaptığı programda çiftler ödül olan arabayı kazanmak için kıyasıya yarışıyor. Yarışmalar sonucunda en fazla puanı toplayan ve yarışmayı başarıyla geçen çift ödül olan arabanın sahibi oluyor.

18.45’te Kanal D Haber canlı yayın ile karşınızda olacak. Türkiye’nin gündeminde bulunan son dakika sıcak gelişmelerden en hızlı şekilde haberdar olabileceğiniz Kanal D Haberi 22 Temmuz Cumartesi günü izleyebilirsiniz.

Haberin Devamı

20.00’da TV’de ilk kez yayınlanacak olan bir film yer alıyor. “Çok Uzak Fazla Yakın” dram ve romantik türünde yayınlanan filmde iki üniversiteli genci büyük bir aşk hikayesi konu alınıyor. Çiftin yaşadıklarını ele alan filmde olaylar ilerledikçe kendinizi derin duygular içerisinde bulabilirsiniz. Çok Uzak Fazla Yakın’dan sonra TV’de ilk kez yayınlanacak olan bir başka film yer alıyor. Bu film ise “Aşk İksiri” derin duyguları yaşatan Çok Uzak Fazla Yakın filmden sonra Aşk İksiri ile bir nebze komedinin içerisine geçiş yapabilirsiniz. Boşanmış bir çiftin emekli ikramiyeleri sonucunda bir araya gelmesini ve çabalarını gösteren filmde oldukça eğlenceli dakikalar sizleri bekliyor.

01.00’da Tüm dünyanın gözünün olduğu Juventus-Barcelona Uluslararası Şampiyonlar Kupası Kanal D ekranlarında yayınlanıyor. Şampiyonların karşılaştığı bu maç Kanal D ekranlarından canlı olarak yayınlanacaktır.

22 Temmuz Cumartesi günü Kanal D yayın akışı Galip Derviş dizisinin tekrar bölümüyle son buluyor. Galip, farklı takıntıları olan bir kahraman… Bu bölümde farklı komik sahneler sizleri bekliyor.

Haberin Devamı