Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Kasım Salı

21 Kasım Salı günü ATV yayın akışı sabah 06:45’de “Kanal D Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ekranlarınıza dahil oluyor. Haberin nabzını tutan tüm gelişmelerden sabahın ilk saatlerinde haberdar olmak istiyorsanız ekranlarınız başına geçin. Siyasetten sağlığa, ekonomiden yaşama kadar uzanan tüm konu başlıklarına dair gelişmelerden bilgi edinebileceksiniz. Akşam kuşağında ise “Ver Elini Aşk” adlı yerli dizinin yepyeni bölümü başlıyor. Yerli dizinin komedi ve aşk dolu kesitleri karşısında mutlu bir akşama hazır olun. Kanala dair yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 21 Kasım Salı

Sabahın ilk saatlerinde “Kanal D Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile haberin nabzı yoklanıyor. Gündeme oturan tüm gelişmeler en ince ayrıntıları ile karşınızda olacak. Hemen ardından 09:30’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ekranlarınıza yansıyacak. Aşkın en saf ve masum, bazen de en acı halini dizinin her köşesinde hissedebileceksiniz. Yeni bölümünü seyredemediyseniz mutlaka izleyin…

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saatler 11:30’u gösterdiğinde “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programı karşınıza geçecek. Renkli yemek programında, sohbeti bol anlara tanıklık ederken diğer yandan da birbirinden enfes lezzet tarifleri öğrenme şansı elde edeceksiniz. Gün ortasına geçmeden seyretmeyi unutmayın. Saat 13:00’da “Alışveriş Melekleri” adlı moda programı yeni bölümü ile ekranlarınızda… Moda dünyasını meşgul eden gelişmeleri ve ince nüansları hafta içi her gün aynı saatte ekranlarınıza gelen program sayesinde öğrenebilirsiniz.

Öğleye doğru saat 14:45’de “Magazin D” adlı eğlence odaklı magazin programı canlı yayında olacak. Ünlülerin kamera arkası gelişmeleri, hayatları ve çıkardıkları eserler ve hatta internet fenomenlerine kadar uzanan tüm konu çeşitliliği karşısında adeta ekranlara kilitleneceksiniz. 16:30’da “Arka Sokaklar” adlı yerli dizinin tekrar bölümü başlıyor.

Haberin Devamı

18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” adlı haber bülteni karşınıza çıkacak. Gündemin nabzını tutan tüm gelişmeler ayrıntılarıyla ekranlarınızda. Siyaset, sağlık, ekonomi ve yaşam gibi tüm konu başlıklarına dair gelişmeleri takip edebilirsiniz. 20:00’da “Ver Elini Aşk” adlı yerli dizi yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına geçiyor. 23:30’da “Meryem” adlı dizinin tekrarı başlıyor. Dizinin bitiminden hemen sonra 02:10’da “Alışveriş Melekleri” adlı moda programı, 04:00’da ise” Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrarı ekranlarda yerini alıyor.