Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 2 Temmuz Pazar

KANAL D’nin 2 Temmuz Pazar gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde Kanal D Çocuk kulübü isimli çocuk programı ile başlıyor ve gün boyunca eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise Kod Adı: Londra isimli sinema filmi yer alıyor. KANAL D’nin 2 Temmuz Pazar günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 2 Temmuz Pazar

KANAL D’nin 2 Temmuz Pazar gününe ait yayın akışı saat 06.30’da Kanal D Çocuk Kulübü isimli program ile başlıyor. Çocukların eğlenerek izlediği bu programda birbirinden eğlenceli bölümler yer alıyor. Ardından ise Macera Avcıları Hindistan’da isimli program Kanal D ekranlarında olacak. Bakalım Hindistan’da avcılarımız hangi maceralara atılacak?

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09.30’da en çok izlenen magazin programlarında olan Magazin D ekranlara gelecek. Ünlülerin hayatlarındaki son gelişmeler, magazin dünyasındaki olaylar ve daha niceleri bu program ile birlikte sizlere aktarılacak. Ardından ise sevilen eğlence programı İrem Derici ile Eğlenmene Bak ekranlara gelecek.

15.15’te ekranların en sevilen yarışma programlarında olan Ben Bilmem Eşim Bilir’in yeni bölümü başlayacak. Bu programda birbirinden renkli çiftler büyük ödülün sahibi olabilmek için kıyasıya mücadele edecek. Ardında ise haber kuşağı Kanal D Haber ile birlikte başlayacak. Gün içerisinde hem ülkemizde hem de dünyada meydana gelen olaylar ayrıntıları ile birlikte bu bültenden aktarılacak.

Haberin Devamı

Akşam kuşağında ise Kod Adı: Londra isimli sinema filmi yer alıyor. Filme göre Büyük Britanya’nın başkanı hiç beklenmedik bir anda hayatını kaybetmiştir, bu yüzden dünya liderleri cenaze töreni için Londra’ya akın etmiştir. Fakat güvenlik önlemlerine rağmen teröristler 5 lideri öldürmeyi başarmıştır. Saldırıların arkasında ise FBI’ın aradığı birisi vardır. Bu kişinin asıl niyeti ABD başkanını öldürebilmektir.

22.00’da ise Kovboylar ve Uzaylılar isimli program ekranlara gelecek. Kovboylar ve uzaylıları bir arada barındıran filmde bilimsel açıdan birçok şey öğrenebilirsiniz. Ardında ise ekranların sevilen dizisi Yalan Dünya’nın eski bölümlerinden birisi ekranlara gelecek. Dizinin başrollerinde ise Beyazıt Öztürk ile Gülse Birsel yer alıyor.