Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 2 Ağustos Çarşamba

KANAL D yayın akışında 2 Ağustos Çarşamba günü Evim Lokanta programının yeni bölümü yayınlanıyor. Evim Lokanta’nın ardından ekrana Magazin D Yaz programı geliyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde Küçük Ağa ve Arka Sokaklar dizilerinin tekrar bölümleri yer alıyor. Akşam kuşağı Kanal D Haber canlı yayını ile başlıyor. Akşam kuşağının devamında ise yeni dizi Meryem yayına giriyor. Kanal D’nin merakla beklenen dizisi Meryem’in ilk bölümünü kaçırmayın. KANAL D 2 Ağustos Çarşamba günü yayın akışının tüm detayları bu haberde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 2 Ağustos Çarşamba

Kanal D 2 Ağustos Çarşamba günü yayın akışı 05.30’da Ankara’nın Dikmen’i dizisinin tekrar bölümüyle başlıyor. Latif ve Tilbe’nin verdikleri kararlar bakın bu bölümde başlarına ne işler açıyor. Ankara’nın Dikmen’i biter bitmez ekrana Sabah Haberleri geliyor. Sabah kuşağında canlı olarak yayınlanan Sabah Haberlerinde gündemin tüm haberleri yer alıyor. Sabah Haberleri’nin ardından Kanal D ekranlarına İki Yalancı dizisinin tekrar bölümü geliyor. Serkan ile Duygu’nun kaçırıldığı bölümde enteresan olaylar oluyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

11.00’da Evim Lokanta programı Kanal D ekranlarına yeni bölümüyle geliyor. Şef Burak Zafer Sırmaçekici’nin sunumuyla gerçekleşen programın her bölümünde bir konuk ağırlanıyor. Şef Burak Zafer Sırmaçekici, Evim Lokanta programının her bölümünde farklı yemek tariflerine yer veriyor. Bakalım bu bölümde hangi tarifler sizleri bekliyor? Evim Lokanta programının ardından ekrana Magazin D Yaz programı geliyor. Magazine dair ne varsa bu programda konuşuluyor.

Haberin Devamı

14.30’da Küçük Ağa dizisi tekrar bölümüyle yayınlanıyor. Sinem ve Ali’nin almış oldukları yeni kararların nasıl sonuç vereceği bu bölümde belli oluyor. Küçük Ağa’nın hemen ardından ekrana Arka Sokaklar dizisinin tekrar bölümü geliyor. İstanbul Polis Teşkilatı Asayiş Şube’de görev yapan sivil ekibin bu bölümde başına gelecekler herkesi şaşırtıyor. Arka Sokaklar’dan sonra Kanal D Haber canlı yayınıyla yayına giriyor. Türkiye’de olup biten her şeyin haberlicik anlayışıyla ince ayrıntısına kadar incelendiği Kanal D Haber 18.45’te Kanal D ekranlarında!

20.00’da akşam kuşağına gelindiği zaman ekrana Kanal D’nin yeni dizisi Meryem ilk bölümüyle yayınlanıyor. Furkan Andıç ve Ayça Ayşin Turan’ın başrollerini paylaştığı dizi güçlü kadrosu ve muhteşem hikayesiyle Kanal D’de başlıyor.

01.00’da yabancı sinema filmi Dev Katil yayınlanıyor. Dev Katil filmi bir hayatta kalma hikayesini anlatıyor. Devasa boyutlarda köpek balıklarının olduğu filmin her saniyesi aksiyon ve gerilim dolu. Dev Katil yabancı sinema filmi bittikten sonra ekrana Adı Efsane dizisinin tekrar bölümü geliyor. Adı Efsane’nin ardından ise sayısız takıntısıyla Galip Derviş’in tekrar bölümü yayınlanıyor.

Haberin Devamı