Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Kasım Pazar

19 Kasım Pazar günü Kanal D yayın akışı, 06:45’de “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı çocukların hayran duyduğu, ebeveynlerin severek izlediği bir program ile ekranlarınıza dahil oluyor. Güzel ve samimi vakitlerin geçtiği program ile sizlerde ekranlarınız başındayken hafta sonu sabahınızı daha renkli ve eğlenceli hale dönüştürebilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Hayati ve Diğerleri” adlı yeni dizi yepyeni ilk bölümü ile ekranlara giriş yapıyor. Pazar akşamlarınızı renklendirecek güzel bir dizi için mutlaka seyretmeyi unutmayın. Kanala dair yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Kasım Pazar

Sabahın ilk ışıkları ile birlikte “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı sevile programı izleyebileceksiniz. Hemen ardından 07:00’da “Macera Avcıları Afrika’da “adlı sürükleyici ve eğlenceli bir sinema filmi başlıyor. Erken saatlerde güzel bir sinema keyfi yapmayı düşünüyorsanız Kanal D ekranlarında olun.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

08:45’de “Sahrap’la Lezzetli Sofralar” yemek dolu bir programa giriş yapılıyor. Hoş sohbetler eşliğin birbirinde farklı lezzet dolu yemeklere imza atılacak. Mutfaklarınızın lezzet yelpazesini genişletmek istiyorsanız mutlaka izleyin… Saat 09:45’de “Magazin D Pazar” yepyeni bölümü ile ekranlarınız karşısına geçiyor. Magazin dünyasının en merak edilen gelişmeleri en ayrıntılı konular eşliğinde ekranlarınızda yerini alacak. İnternet fenomenlerinden ünlülere kadar uzanan geniş konu başlıkları karşısında bazen heyecanlı bazen hüzünlü bazen de eğlence dolu anlar yaşayacaksınız.

13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adındaki yaşam programı gün ortasına giriş yapıyor. Farklı ünlü konukların katılımı ile gerçekleştirilen programda her hafta olduğu gibi bu haftada yine alışveriş, spor, magazin, kültür, yaşam ve daha pek çok fazla konu hakkında bilgiler edinebileceksiniz. Saatler 14:15’i gösterdiğinde “Siyah Beyaz Aşk” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ekranlarınız karşısında geçiyor. Hemen ardından da 16:15’de “Meryem” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Kanal D Haber Hafta Sonu” canlı yayını ile gündeme dair merak edilen en güncel gelişmeleri ekranlarınıza getirecek. 20:00’da “Hayati ve Diğerleri” adlı yeni dizi karşınıza çıkıyor. Üstelik dizinin ilk bölümü 22:15’de bir kez daha yayın akışına geçiyor. İlk bölümü akşam kuşağında izlemeyi kaçırırsanız ikinci kez başlayan yayınını seyredebilirsiniz. Akşam kuşağının bitiminden sonra saat 01:15’de “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrarı sevenleri ile buluşacak. Hemen ardından saatler 03:30’ı gösterdiğinde “5N1K” adlı program ekranlarınızda yerini alıyor. 04:15’de ise “Ver Elini Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü başlıyor.

Haberin Devamı