Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Haziran Salı

19 Haziran Salı gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah saatlerinde “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlıyor. Kanal D ekranlarının bu sevilen renkli dizisi ile her sabah mükemmel bir dizi keyfine ortak olabilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Hayati ve Diğerleri” adlı dizinin yeni bölümü ekranlar karşısına çıkacak. Aksiyon, macera ve komedi dolu kesitler sunan bu sürükleyici dizi ile salı akşamınız çok daha güzel geçecek. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 19 Haziran Salı

Sabah saat 07:00’da “Yabancı Damat” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebilme şansı elde edeceksiniz. Ardından 09:45’de “Aşk-ı Memnu” adlı dizinin tekrarı yayın akışına geçecek. Sevilen bu iki dizinin tekrar bölümü ile sabah saatleriniz çok daha keyifli ve renkli şekilde geçirebilirsiniz. 12:45’de “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı sizlerle olacak. Gelinlerin kayınvalideleri ile yaptıkları kıyasıya mücadeleye tanık olabilirsiniz. Heyecan dolu anlar sunan yarışma ile gün ortanızı mükemmel bir atmosfere dönüştürebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

15:00’da “Magazin D Yaz” adlı canlı magazin programı sizlerle buluşacak. Magazin dünyasının tüm güncel gelişmelerini, detayları ile birlikte ekranlarınız karşısından takip edebilirsiniz. Saatler 16:30’a geldiğinde, “Arka Sokaklar” adlı polisiye dizinin tekrar bölümü ile karşılaşacaksınız. Aksiyon, macera ve gerilim dolu sahneler sunan dizinin tekrar bölümlerini hafta içi her gün Kanal D ekranlarınız karşısından takip edebilirsiniz.

Haberin Devamı

19:00’da “Buket Aydın’la Kanal D Haber” adlı akşam bülteni sizlerle buluşacak. Haber dünyasının sıcak gelişmelerini ekranlarınızdan anlık olarak takip edebilirsiniz. Saatler 20:00’a geldiğinde, “Hayati ve Diğerleri” adlı dizinin yepyeni bölümü hayranları ile buluşacak. Ekranların bu yeni dizisi ile akşamınızı çok daha keyifli ve heyecanlı hale getirebilirsiniz. 23:15’de “Yahşi Batı” adlı sinema filmi ile karşılaşacaksınız. Filmi sinema ortamında seyretmediyseniz, ailenizle birlikte evinizde izlemeyi deneyebilirsiniz.

01:30’da “Galip Derviş” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara yansıtılıyor. Gece geç saatlerde yatıyorsanız, bu sevilen diziyi Kanal D ekranlarınız karşısından seyrederek güzel vakitler geçirebilirsiniz. 02:30’da “Hayati ve Diğerleri” adlı fenomen dizinin son bölümünü bir kez daha izleme şansı elde edeceksiniz. Saatler 04:15’e geldiğinde ise “Tatlı İntikam” adlı dizinin tekrar bölümü sizlerle olacak. Aşkın ve kıskançlığın farklı yönlerine değinen dizi ile gecenize renk katabileceksiniz.

Haberin Devamı