Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? -18 Kasım Cumartesi

18 Kasım Cumartesi günü Kanal D, sabah 05:45’de “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı çocuk programı ile ekranları selamlıyor. Çocukların sevdiği, ailelerin gülerek eğlendiği samimi programla siz de güzel ve renkli bir hafta sonu sabahına uyanabilirsiniz. Akşam kuşağında ise 20:00’da “İsimsizler” adlı polisiye dizinin yeni bölümü ekranlarınıza dahil oluyor. Sürükleyici, macera dolu ve heyecanlı bir akşama hazır olun. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? -18 Kasım Cumartesi

Sabahın erken saatlerinde başlayan “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı renkli program ile güzel bir sabah sizleri bekliyor. Hemen ardından 06:30’da “Macera Avcıları Güney Amerika’da” adlı sinema keyfi ile yayın akışı hız kesmeden devam ediyor. Sabaha erken başlayanlardansanız mutlaka seyretmeyi unutmayın.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Bugünkü yayın akışında sinema keyfine adeta doyacaksınız. Saatler 08:15’i gösterdiğinde “Hanni & Hanni 3” adlı bir film daha ekranlarınıza geliyor. Kahvaltı saatlerinizi renklendirecek filmlerle hafta sonunuz daha heyecanlı geçecek. 09:45’de “Magazin D Cumartesi” yepyeni bölümü karşınızda… Magazin dünyasının en çarpıcı konuları ve güncel gelişmeleri ile merak ettiklerinize cevap bulabilir ve doyasıya eğlenebilirsiniz. Daha önce hiç rastlamadığınız röportajlar ve konuşmalar ile “Magazin D” programını sakın izlemeyi unutmayın...Şaşkınlık dolu anlar geçireceğiniz kesin!

Saatler 13:00’ı gösterdiğinde “Şule ile Vitrindekiler” adlı yaşam programı karşınıza çıkıyor. Değerli konukların katılımıyla sıcak ve hoş sohbetler eşliğinde geçem yayında yine sağlıktan diyete, güncel yaşamdan alışverişe kadar uzanan geniş konu başlıkları ele alınıp tartışılacak. Gün ortasına denk gelen programın hemen ardından 14:15’de “Ver Elini Aşk” adlı aşk temalı dizinin tekrar bölümünü izleme fırsatı bulacaksınız. Aşkın ve komedinin iç içe geçtiği dizi ile keyifli ve bol gülmeli dakikalar sizlerle olacak…

Haberin Devamı

16:15’de “Siyah Beyaz AŞk” adlı yerli dizinin tekrarı karşınıza çıkıyor. Aşkın iddialı ve cüretkar olduğu kadar masum olduğuna da şahit olacaksınız. Ferhat ve Aslı arasında geçenlerden dolayı bazen gerilimli anlar bazen de hüzünlü anlar ekranlarınıza gelecek. 18:45’de “Kanal D Haber Hafta Sonu” canlı yayını ile akşam kuşağı başlıyor. Haberin nabzını yoklayan tüm gelişmeler bir bir seyircilere aktarılacak.

20:00’da “İsimsizler” adlı yerli dizinin yeni bölümü ekranlara giriş yapacak. Ardından 23:45’de “Korkunç Bir Film 5” adlı sinema filmi, gecenizi hareketlendirecek ve aksiyon dolu anlar yaşatacak kesitleriyle ekranlarda yerini alıyor. Ardından 01:30’da “Hayalet Sevgili” adlı bir sinema filmi daha başlıyor. 03:00’da “Ver Elini Aşk” adlı dizinin tekrarı, 05:15’de ise “Müzik Arası” sevenleri ile buluşuyor.

Haberin Devamı