Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 16 Haziran Cuma

Kanal D’nin 16 Haziran Cuma günkü yayın akışı erken saatlerde Geniş Aile dizisinin eski bölümlerinden birisi ile başlıyor ve haber kuşağı ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise en uzun soluklu polisiye dizilerinden olan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümü ekranlarda olacak. Kanal D’nin 16 Haziran Cuma günü yayın akışı ile ilgili detaylar bu haberimizde…

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 16 Haziran Cuma

Kanal D’nin 16 Haziran Cuma gününe ait yayın akışı saat 05.30’da Geniş Aile dizisinin eski bölümü ile başlıyor, ardından ise sat 06.45’te Emin Çapa ile Sabah Haberleri programı ile devam ediyor. Bir gün öncesinden ülkemizde ve dünyada meydana gelen olayların ana hatlarıyla anlatıldığı bültende gazete haberleri hakkında da bilgi alabilmeniz mümkün. Ardından ise saat 09.00’da Aşk-ı Memnu dizisinin tekrar bölümlerinden birisi Kanal D ekranlarında olacak.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 12.00’da Sahrap’la İftar Sofrası programı yayınlanacak. İftar sofralarınız için birbirinden lezzetli tarifleri bu programdan öğrenebilirsiniz. Ardından ise Prof. Dr. Mustafa Karataş’la Paylaşmak Güzeldir isimli program ekranlarda olacak. Bu programda paylaşmanın önemi vurgulanırken yardımlaşmanın da önemi anlatılacak.

Saat 14.45’te ise Küçük Ağa dizisinin eski bölümlerinden birisi ekranlarda olacak. Hemen ardından ise Arka Sokaklar dizisinin eski bölümü yayınlanacak.

Saat 18.45’te Ahmet Hakan’la Kanal D Haber başlayacak. Gün içerisinde ülkemizde ve dünyada meydana gelen olaylar ayrıntıları ile bu bültende aktarılacak. Saat 20.00’da ise en uzun soluklu polisiye dizilerimizden olan Arka Sokaklar’ın yeni bölümü Kanal D ekranlarında olacak. Bu hafta 446. bölümü yayınlanacak olan dizide ekibi yine olaylar bekliyor! İlhan Kansu Rıza Baba’yı kaçırmıştır fakat karşılığında da önemli bir şey istemektedir. Ayrıca kendisini hapse sokacak olan delillerin de yok edilmesini sağlamıştır. Şimdi onu hapse tıkabilecek tek şey Valeri’nin bebeğidir.

Haberin Devamı

Arka sokaklar dizisinden hemen sonra 19 isimli programın yeni bölümü ekranlara gelecek. Ardından ise Prof. Dr. Mustafa Karataş’la Sahur Vakti programı başlayacak. Bu programda ramazanın ve orucun önemi anlatılırken diğer yandan da sorular cevaplanacak.