Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 14 Ekim Cumartesi

14 Ekim Cumartesi günü Kanal D yayın akışı “Kanal D Çocuk Kulübü” ile günü selamlıyor. Renkli program ile çocuklarınız sabaha güzel bir başlangıç yapabilecek. Akşam kuşağında ise “Borda Bereliler Suriye” yeni bölümüyle ekranlara yansıyor. Polisiye bir konunun ön planda tutulduğu dizi ile çekişmeli ve merak uyandırıcı bir cumartesi akşamı geçirebileceksiniz. Haberimizin devamını okuyarak Kanal D yayın akışı hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz…

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 14 Ekim Cumartesi

Sabahın ilk ışıkları ile başlayan “Kanal D Çocuk Kulübü” çocukların renkli ve güzel bir güne başlangıç yapabilmelerini sağlıyor. 07:15’de son dönemlerin fenomen dizisi “Ver Elini Aşk” ekranlarınıza çıkıyor. Tekrar bölümünün yayınlandığı dizi, komik sahneleri ile seyircilerini güldürmeyi becerecek. 09:45’de “Magazin D Cumartesi” yepyeni bölümü ile karşınızda… Sanat ve ünlü dünyasında gelişen olaylar neler? internet fenomenleri neler yapıyor? gibi arka perdede gelişen pek çok merak ettiklerinizi Magazin D sayesinde öğrenebileceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı program yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkacak. Her hafta birbirinden değerli ve başarılı sanatçıların, ünlülerin konuk olduğu programda; medya, spor, iş dünyası ve siyaset gibi alanlardaki konular masaya yatırılıyor. 14:15’de “Meryem” adlı yerli dizinin tekrar bölümü sizlerle….Meryem ile Savaş arasındaki gelişmeleri merak ediyorsanız ve yeni bölümünü seyretmeyi kaçırdıysanız mutlaka ekranlarınızın başına geçin. 16:30’da “Çocuklar Duymasın” tekrar bölümü ile yeniden ekranlarda… Renkli aile sahnelerinin ve birbirinden güzel komik anların geçtiği dizide sizde ekran başında kendinizi tutamayacak ve eğlenceli anlar yaşayacaksınız.

Haberin Devamı

18:45’de “Kanal D Haber Hafta Sonu” canlı canlı olarak yayına başlıyor. Dünya gündemine ait en güncel ekonomi, sağlık ve siyaset alanlarındaki konuları haberler aracılığıyla öğrenebilirsiniz. 20:00’da “Borda Bereliler Suriye” isimli yerli dizi yepyeni bölümü ile yayında olacak. Terör örgütünün zararlı işlevleri durdurulabilecek mi? Yüzbaşı Mehmet ve ekibi bordo bereliler yine iş başında...22:15’de “İsimsizler” dizisi tekrar bölümü ile ekranlara yansıyacak. Polisiye olayların ele alındığı dizide yine birbirinden çekişmeli olaylar gözleniyor.

00:45’de “Ses isimli yabancı sinema Kanal D ekranlarında yer alacak. 02:30’da “Masum” isimli yerli dizinin tekrar bölümü yayına başlayacak. 04:15’de “Şule ile Vitrindekiler” isimli kültürel program sevenleriyle yeniden buluşuyor. Gündüz kuşağını kaçırdıysanız ve geceleri geç saatlerde uyuyorsanız mutlaka seyretmeyi unutmayın. 05:15’de ise Müzik Arası” yayını ile güzel bir müzik şöleni yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı