Gazete Vatan Logo

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 13 Ağustos Pazar

KANAL D yayın akışında 13 Ağustos Pazar günü ilk olarak Kanal D Çocuk Kulübü yer alıyor. Kanal D Çocuk Kulübü’nün hemen ardından yerli dizi Meryem yayınlanıyor. Yayın akışının ilerleyen saatlerinde Magazin D, İki Yalancı ve Eşim Bilir sırasıyla yayına giriyor. Akşam kuşağında Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Çocuklar Duymasın yeni bölümü yayınlanıyor. Ardından ekranların en çok para ödülüne sahip olan 19 yarışması yeni bölümüyle yayın akışında yerini alıyor. 19’dan sonra yabancı sinema filmi On Bin Gün yayınlanıyor. KANAL D 13 Ağustos Pazar günü yayın akışının tüm detayları bu haberde…

KANAL D yayın akışında bugün neler var? – 13 Ağustos Pazar

Kanal D 13 Ağustos Pazar günü yayın akışı yıllardır çocukların severek izlediği Kanal D Çocuk Kulübüyle başlıyor. Kanal D Çocuk Kulübünde birbirinden farklı yarışmalar ve oyunlar ile eğlenceli dakikalar yaşanıyor. Çocuk Kulübü’nün ardından ekrana Meryem yerli dizisinin tekrar bölümü geliyor. Henüz 3. Bölümü yayınlanacak olan Meryem dizisinin bu bölümü kaçıranlar için saat 07.00’da Kanal D ekranlarında! Meryem dizisinden sonra ekrana Magazin D programı yeni bölümüyle geliyor. Magazin dünyasında olup biten her şeyin konuşulduğu programı sakın kaçırmayın! Magazin D 09.45’te Kanal D’de!

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13.00’da İki Yalancı yerli dizisi tekrar bölümüyle yayında olacak. Serkan ile Duygu’nun sakladıkları bu bölümde ortaya çıkıyor ve ikili ne yapacaklarını şaşırıyorlar. İki Yalancı’dan sonra eğlence dolu yarışma programı Ben Bilmem Eşim Bilir Ufuk Özkan’ın sunumuyla yayınlanıyor. Çiftlerin büyük ödül için kıyasıya yarıştığı yarışmada aynı zamanda eğlenceli dakikalar da yer alıyor. Ufuk Özkan’ın eğlenceli sunumuyla Ben Bilmem Eşim Bilir 15.15’te Kanal D ekranlarında! 18.45’te ise akşam kuşağının başlangıcında Kanal D Haber yer alıyor. Türkiye’den son dakika tüm haberleri Kanal D Haber’den öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

20.00’da Çocuklar Duymasın yerli dizisi merakla beklenen yeni bölümüyle yayınlanıyor. Haluk ve Meltem’in arasında yaşanan olaylar izleyicileri kahkahaya boğacak. Çocuklar Duyması’ın yeni bölümünü mutlaka izlemelisiniz. Çocuklar Duymasın dizisinin ardından ekrana 19 yarışmasının yeni bölümü gelecektir. Yarışmacıların ödülleri kazanarak paralarına para kattığı yarışmada bakalım bu hafta kimler yer değiştirecek? 19 yarışması saat 23.15’te Kanal D’de!

01.00’da yabancı sinema filmi On Bin Gün yayına giriyor. Bilim kurgu olarak uyarlanan film daha önce on iki bölümlük dizi halinde yayınlanmıştı. Bu versiyonunda ise bölümler film haline getirilmiş. Aksiyon dolu bilim kurgu filminin nefes kesen sahneleri bulunuyor.

02.45’te Galip Derviş yerli dizisinin tekrar bölümü ekrana geliyor. Takıntıları olan bir kahramanın hikayesini izlemek istiyorsanız, Galip Derviş tam da size göre! Galip Derviş bittikten hemen sonra ekrana 5N1K programı geliyor.

Haberin Devamı