Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 12 Kasım Pazar

12 Kasım Pazar günü Kanal D yayın akışı, 07:15’de yerli film “Kral Yolu” ile ekranlardaki yerini alıyor. Sabaha güzel bir film keyfi ile başlamak isterseniz seyredebilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Çocuklar Duymasın” adlı yerli dizinin yeni bölümü yayın akışına geçiyor. Aile dizisinin yeni bölümünde yine kah gülecek kah hüzünleneceksiniz. Pazar akşamınıza renk katmak için sakın izlemeyi unutmayın. Kanal D yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takipte kalabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 12 Kasım Pazar

Sabahın erken saatlerinde “Kral Yolu” adlı yerli sinema ile sürükleyici bir film keyfine hazırlanabilirsiniz. 08:45’de “Sahrap’la Lezzetli Sofralar” adlı yemek programı ekranlarınıza geliyor. Sohbetin ve eğlencenin devam ettiği renkli programı seyrederken hem keyiflenin hem de tarif listenizi zenginleştirin.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

09:45’de “Magazin D Pazar” adlı eğlence programı ile yayın akışı devam edecek. Magazin dünyasının en parlak gelişmelerine ve renkli anlarına hazır olun. Ünlü camiasından internet fenomenlerine kadar tüm merak edilen sıcak gelişmeler “Magazin D Pazar” ile Kanal D ekranlarınızda….

13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı yaşam programı ile gün ortası başlıyor. Birbirinden değerli konukların katıldığı renkli programda yine yaşam, siyaset, medya ve spor gibi daha pek çok konu masaya yatırılacak. 14:00’da “Meryem” adlı yerli dizinin tekrar bölümü karşınızda oluyor. Savaş ile Meryem arasındaki zor anlar ne durumda? Meryem’in uzaklara gitmesi neleri yaşatacak? Dizinin yeni bölümünü seyredemediyseniz bu tekrar bölümü mutlaka değerlendirin, tüm merak ettiklerinize cevap bulabileceksiniz. 16:15’de de “Siyah Beyaz Aşk” adlı yerli dizinin tekrar bölümü sevenleri ile buluşuyor. Aşkın en tutkulu ve saf halini ekranlarınıza getiren dizide yine farklı anlar yaşanıyor. Seyredemeyenlere özel olan bu tekrar bölüm ile hafta sonunuzu bir kez daha heyecanlı hale getirebilirsiniz.

Haberin Devamı

18:45’de “Kanal D Haber Hafta Sonu” canlı yayını ile tüm gündemin nabzını tutacak. Gündeme ait konu başlıkları ile merak ettiğiniz tüm gelişmeler ekranlarınıza taşınıyor. 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı yerli dizinin yeni bölümü ile güzel bir akşam sizleri bekliyor. Eğlencenin ve hüznün dengelendiği, aralara gurur verici sahnelerin serpiştirildiği yepyeni bir bölüm sizlerle…

23:30’da “Ahtabot Köpek Balığı 2” adlı TV’de ilk kez yayınlanan bir film keyfi sürebileceksiniz. 01:45’de “İsimsizler” adlı yerli dizinin tekrar bölümü yayına geçecek. Hemen ardından 03:30’da “5N1K” programı sevenlerinin karşısında oluyor. 04:30’da ise “Çocuklar Duymasın” adlı yerli dizinin tekrarı ekranlarınıza yansıyor.

Haberin Devamı