Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 11 Ekim Çarşamba

11 Ekim Çarşamba günü Kanal D’nin yayın akışı, “Kanal D Günaydın Türkiye” ile güne başlangıcı yapıyor. Sabah 07:00’da başlayan canlı programdan siyaset, ekonomi ve gündem gibi daha pek çok farklı alanda bilgi edinebilirsiniz. Akşam kuşağında ise “Meryem” adlı dizi yeni bölümleriyle sizlerle… Kanal D yayın akışının devamı için haberimizi okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 11 Ekim Çarşamba

Sabah 07:00 sularında ekranlara giren “Kanal D Günaydın Türkiye” bomba gibi gelişmelerle yine capcanlı ekranlarınızda...Murat Güloğlu sunumundan çıkan program ile renkli bir sabaha günaydın diyebilirsiniz. 10:00’da “Çocuklar Duymasın” dizisinin tekrar bölümü ekranlarda yayınlanacak. Birbirinden güzel aile çekişmelerini seyredebileceğiniz dizi sayesinde eğlenceli anlar yaşayabileceksiniz. 13:00’da “Nursel’le Evin Tadı” isimli program ile yemek molası verebilirsiniz. Yepyeni bölümüyle ekrana gelen programda lezzetli yemeklerin yanı sıra birbirinden değerli konukların konuşmalarına da tanıklık edebileceksiniz. İnternet fenomenlerinin de katıldığı programda hoş sohbetler eşliğinde pek çok tarif ekranlara geliyor. Kek, börek, poğaça, pasta ve kurabiye gibi hamur işi lezzetlerinin yanı sıra pek çok geleneksel yemek tarifinin yapılışını da seyredebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14:30’da yayın Magazin D canlı programı ile renkli ve hareketli şekilde devam edecek. Yediden yetmişe herkesin severek izlediği programda ünlü camiasından canlı yayına bağlanan sanatçılara, internet fenomenlerinden gündeme kadar pek çok konuda bilgi sahibi olabileceksiniz. Ünlü camiasına ve sanat dünyasına dair merak ettiklerinizin tümü Magazin D ile karşınızda.. 16:15’de “Arka Sokaklar” tekrar bölümüyle yayına başlıyor. 18:45’de de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” bültenini izleyebilirsiniz. Dünyada gelişen en güncel haberleri tarafsız ve ayrıntılı şekilde görebileceksiniz.

Haberin Devamı

Akşam kuşağında ise Meryem” isimli dizi yepyeni bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkıyor. Sürükleyici ve merak uyandırıcı olan dizi ile akşam saatlerinizi daha renkli hale getirebilirsiniz. 23:30’da “Tutsak” dizisin tekrar bölümüyle yine ekranlara giriş yapıyor. İddialı dizide başrolleri paylaşan Elif, ailesinin ölümünün ardından amcası tarafından zorla evlendirilen bir genç kızdır. Kendisinden 30 yaş büyük olan eşi Sadullah, genç ve güzel kıza adeta tutsak hayatı yaşatır. Dram ağırlıklı olan dizide, genç kızın yaşam öyküsüne ait pek çok acıklı sahneyle karşı karşıya kalabilirsiniz. 02:45’de “Yabancı Sinema” tekrarıyla yeniden ekranlarınızda olacak. 04:00’de ise “Meryem” isimli dizinin tekrar bölümü ekrana gelecek.

Haberin Devamı