Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Kasım Cuma

10 Kasım Cuma günü Kanal D, sabah 06:45’de “Kanal D Çocuk Kulübü” ile çocukları sevindiren bir yayın akışına başlangıç yapıyor. Eğlenceli ve samimi anları ile o sıcak atmosferini çocuklara aksettiren programı çocuklarınızla birlikte seyredebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Arka Sokaklar” ekibinin başarılı ve çekişmeli anları ekranlara geliyor. Polisiye dizide bakalım bu hafta gelişenler neler? Nefesleri tutan yeni bölüm için Kanal D ekranlarında hazır olun. Yayına ait daha fazla bilgi edinmek için haberimizi takip edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 10 Kasım Cuma

Sabah “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı program yayında yerini alacak. Çocuklarınızı neşelendiren program ile eğlenceli bir sabaha uyanacaksınız. Hemen ardından 07:00’da “Günaydın Türkiye” adlı haber bülteni ile gündeme dair gelişmelerden haberdar olabileceksiniz. Siyaset, yaşam, sağlık ve ekonomi... Gündemin çarpıcı başlıkları ile hem dünya üzerindeki hem de Türkiye’deki olaylardan sabahın erken saatlerinde bilgi edinebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

10:00’da “Meryem” adlı sevilen sürükleyici dizinin tekrar bölümü karşınıza geliyor. Akşam kuşağını seyredemeyenler için ekranlara giriş yapan diziyi siz de kaçırdıysanız mutlaka bu tekrar yayını değerlendirin. Saatler 13:00’a geldiğinde “Nursel’le Evin Tadı” adlı yemek programı ekranlarda olacak. Sohbetler eşliğinde geçen programı seyrederken hem gün ortanızı renklendirebilir hem de birbirinden zengin tatlar yapabilme fırsatı elde edebilirsiniz.
14:30’da “Magazin D” adlı eğlence programı başlıyor. Şu ana kadar hiç rastlamadığınız en özel röportajlar, kareler ve daha pek çok fazlası… Magazin dünyasının yeraltı dünyasına inen çarpıcı programı kaçırmayın. 16:15’de “Arka Sokaklar” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ekranlarda yerini alıyor. Hemen ardından da saat 18:45’de “Ahmet Hakan’la Kanal D Haber” canlı yayın programını başlatıyor. Haberin ve gündemin nabzını yoklayan en güncel olaylar ve gelişmeler ekranlarınızda… Siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye kadar tüm konu başlıklarına dair merak edilenlere cevap bulabilirsiniz.
20:00’da “Arka Sokaklar” adlı yerli dizinin yeni bölümü ile akşam kuşağına giriş yapılıyor. Birbirinden çetrefilli yasaklı suçlar, cinayetler, kayıplar…. Her biri başarılı ekibin ellerinde çözüme kavuşturulacak. 23:45’de yerli bir dizi ile sürükleyici yayın akışı devam ediyor. 01:45’de “İsimsizler” adlı dizinin tekrar bölümü sevenlerinin karşısında yerini alacak. Ardından saatler 04:00’ı gösterdiğinde ise yine yerli bir dizinin tekrarı yayına geçecek.

Haberin Devamı