Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 1 Temmuz Pazar

1 Temmuz Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Sevilen dizinin tekrar bölümünü seyrederken pazar sabahınızın çok daha eğlenceli ve keyişfli geçmesini sağlayabileceksiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “Robot Chappie” adlı yabancı sinema filmi ile güzel anlar yaşayabileceksiniz. Sinema filmini seyrederken pazar akşamınızın çok daha eğlenceli ve sürükleyici geçtiğini göreceksiniz. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 1 Temmuz Pazar

Sabah saatlerinde ilk olarak 07:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin tekrar bölümü ekranlara dahil olacak. Ekranların sevilen fenomen dizisi ile eğlenceli bir sabaha başlangıç yapabileceksiniz. Saatler 09:45’e geldiğinde, “Magazin D Pazar” adlı eğlenceli program ekranlarda yerini alacak. Ünlü camiasına ait en bomba gelişmeler, magazin severlerin karşısına çıkıyor. Magazin dünyasına ait tüm merak ettiklerinizi ekranlarınızdan takip edebileceksiniz. 13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programı ile yayına devam edilecek. Gün ortasında başlayan programdan yaşama dair tüm merak ettiğiniz gelişmelerle karşılaşabileceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

14:00’da “Sahrap’la Anadolu Lezzetleri” adlı yemek programı ekranlarda yerini alıyor. Yemek programından lezzet dolu yöresel tariflerle karşılaşabileceksiniz. Farklı yörelere ait yemek tarifleri ile sofralarınızı çok daha renkli ve lezzetli kılabilirsiniz. 15:00’da “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programı hayranlarının karşısına çıkacak. Gelinlerin kayınvalidelerine karşı kıyasıya mücadele gösterdiği bu renkli yayın ile gün ortanızı renklendirebilirsiniz.

Haberin Devamı

16:15’de “Jackie Chan Ejderha Ateşi” adlı yabancı sinema filmi hayranlarının karşısına geçiyor. Sürükleyici anlar sunan film güzel bir sinema keyfi gerçekleştirebileceksiniz. 17:00’da 92’si gerçekleştirilecek olan “Gazi Koşusu” adlı at yarışları programı yayında olacak. 17:10’da “Jackie Chan Ejderha Ateşi” adlı yabancı sinema filmi ile yayına devam ediliyor.

18:30’da “Kanal D Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni ekranlarda yerini alıyor. Bültenden sağlık, siyaset, emlak, yaşam, politika, hava durumu gibi tüm gündem başlıklarına ait gelişmeleri görebileceksiniz. 20:00’da “Robot Chappie” adlı yabancı sinema filmi sizlerle buluşuyor. Ekranları heyecanlı ve renkli kılan film ile güzel TV keyfi gerçekleştirebilirsiniz. 22:30’da “Turist” adlı yabancı sinema filmi hayranları ile buluşacak. Gece saat 00:30’da “Robot Chappie” adlı filmi izleyebileceksiniz. 02:30’da “Turist” adlı film bir kez daha yayına geçiyor. 04:00’da “5N1K” adlı program ile karşılaşacaksınız. 04:45’de “Tatlı İntikam” adlı dizinin tekrar bölümünü izleyebileceksiniz.

Haberin Devamı