Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 1 Haziran Perşembe

Kanal D’nin 1 Haziran Perşembe gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde sabah haberleri ile başlıyor ve devamında da birbirinden eğlenceli programlar ile devam ediyor. Akşam kuşağında ise sevilen dizi Vatanım Sensin’in yeni bölümü ekranlarda olacak. Yeni bölüm yine birbirinden heyecanlı sahneler içeriyor. Kanal D’nin 1 Haziran Perşembe günü yayın akışı ile ilgili detaylar haberimizde…

Kanal D yayın akışında bugün neler var? – 1 Haziran Perşembe

Kanal D’nin 1 Haziran Perşembe gününe ait yayın akışı sabahın erken saatlerinde saat 05.30’da Geniş Aile dizisinin eski bölümü ile başlıyor. İlerleyen saatlerde ise Emin Çapa ile Sabah Haberleri ekrana geliyor. Ülkemizde ve dünyada yaşanan son gelişmelerin ele alındığı bu saatte gazete haberlerini de öğrenebilirsiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

Saat 09.00’da ise sevilen dizi Aşk-ı Memnu’nun eski bölümü ekranlarda olacak. Hemen ardından da saat 12.00’da Sahrap’la İftar Sofrası yayınlanacak. İftar sofranızda hangi yemeği görmek isterseniz bu programdan tarifini öğrenebilirsiniz.

Saat 12.45’te ise Prof. Dr. Mustafa Karataş’la Paylaşmak Güzeldir programı yayınlanacak. Hemen ardından da eski dizilerden olan Küçük Ağa dizisinin tekrar bölümü ekranlarda olacak. Eğer eski bölümleri izlemediyseniz bu saatte izleyebilirsiniz.

Saat 16.30’da ise en uzun soluklu dizilerden olan Arka sokaklar dizisinin tekrar bölümlerinden birisi ekranlarda olacak. Hemen ardından da akşam kuşağı saat 18.45’te Ahmet Hakan’la Kanal D Haber yayınlanacak. Dünyadaki ve ülkemizdeki son gelişmeler bu saatte ekranlarda olacak.

Haberin Devamı

Saat 20.00’da ise Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümü yayınlanacak. Bu hafta 30. bölümü yayınlanacak olan dizide yine heyecan bitmiyor. Vasili sonunda Cevdet’in gerçek kimliğini öğrenir. Vasili’yi en derinden etkileyen ise Ali Kemal’in oğlu olduğunu öğrendiği kısımdır. Vasili şimdi Cevdet’ten ne isteyecek? Leon, Hilal’i kurtarabilecek mi? Ali Kemal, geçrek ailesini öğrenebilecek mi?

Vatanım Sensin dizisinden hemen sora ise saat 23.45’te 19 ekranlarda olacak. Saat 01.45’te ise sahur gecelerinin vazgeçilmezi Prof. Dr. Mustafa Karataş’la Sahur programı yayınlanacak. Hemen ardından ise sevilen dizi Galip Derviş’in eski bölümü yayınlanacak.