Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 07 Nisan Cumartesi

07 Nisan Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 06:45’de “Kanal D Çocuk Kulübü” adlı eğlence dolu çocuk programı ile ekranlara geçecek. Sabahın ilk saatlerinde başlayan bu renkli programı çocuklarınızla birlikte izleyerek hafta sonu mükemmel bir akşam geçirebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı yerli dizinin yepyeni bölümünü seyredebileceksiniz. Gerilim, aksiyon ve macera dolu kesitler yaşatan dizi sayesinde mükemmel bir akşam sizleri bekliyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını takip edebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 07 Nisan Cumartesi

Sabah saat 06:45’de “Kanal D ile Çocuk Kulübü” adlı renkli çocuk programını izleyerek güne başlayabileceksiniz. Ardından 07:45’de “Ver Elini Aşk” adlı yerli dizinin tekrar bölümü ekranlar karşısına çıkacak. Sevilen diziyi izlerken keyif dolu bir sabah geçirebilirsiniz. 09:45’de “Magazin D Cumartesi” adlı magazin programı ile eğlence dolu bir yayın başlayacak. Magazin dünyasını meşgul eden tüm sıcak gelişmeler ayrıntıları ile ekranlarınızı dolduruyor. Ünlü camiasını meşgul eden tüm yaşanmışlıklar tek tek bu programda ele alınıyor.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programı başlıyor. Hoş sohbet havasında geçen programda siyasetten sağlığa, yaşamdan ekonomiye, emlaktan piyasaya kadar uzanan tüm konu içerikleri tartışılıyor. 14:00’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü yayında olacak. Sevilen diziyi izlerken gün ortanızı daha sürükleyici ve eğlenceli hale getirebilirsiniz.

16:15’de “Ali Kundilli” adlı yerli film ile mükemmel bir sinema filmine hazır olun. Komedi dolu kesitler sunan filmi izlerken eğlence dolu bir cumartesi günü geçirebileceksiniz. 18:45’de “Kanal D Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni sayesinde habere dair tüm sıcak gelişmeler ekranlara geçecek. Sağlıktan siyasete, emlaktan piyasaya, politikadan yaşama, spordan hava durumuna kadar uzanan tüm konu içeriklerine dair gelişmeler sizlerle oluyor.

Haberin Devamı

20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlar karşısına çıkıyor. Heyecan dolu kesitler sunan dizi ile sürükleyici bir cumartesi akşamı sizlerle oluyor. 23:15’de “İnsanlık Suçu” adlı dizinin tekrar bölümü başlayacak. 02:00’da “Dabbe: Zehr-i Cin” adlı korku dolu anlar yaşatan yabancı sinema filmi yayına geçiyor. Uzun ve sürükleyici bir gece yaşamak istiyorsanız bu sinema filmini sakın kaçırmayın. 04:15’de “Müzik Arası” adlı program ekranlara geçecek. 05:15’de ise “Küçük Ağa” adlı dizinin tekrar bölümü başlayacak.