Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 05 Mayıs Cumartesi

05 Mayıs Cumartesi gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı yeni dizinin tekrar bölümü ile ekranlar karşısına geçecek. Hafta sonu sabahınıza güzel bir dizi ile giriş yapmak isterseniz sat 07:00’da bu diziyi seyretmeyi unutmayın. Akşam saatlerinde ise 20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı polisiye dizinin yepyeni bölümü yayına başlıyor. Mükemmel bir akşama başlangıç yapmak isterseniz bu sevilen diziyi kaçırmayın. Polisiye kesitler sunan dizi ile aksiyon ve macera dolu bir hafta sonu akşamı sizleri bekliyor. Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek için haberimizin devamını okuyabilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var? - 05 Mayıs Cumartesi

Sabah saatlerinde ilk olarak “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile yayına başlayacaksınız. Sevilen aşk temalı dizi ile sabahınızı çok daha renkli ve keyifli hale getirebilirsiniz. Saat 09:45’de “Magazin D Cumartesi” adlı magazin programı ile yayın devam ediyor. Magazin dünyasını meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri, detayları ile birlikte inceleyerek mükemmel bir sabaha uyanabilirsiniz. Ünlülerin yaşamından klip çekimlerine, İstanbul sokaklarında gezdikleri mekanlarda kameralara yakalanma anlarına kadar tüm merak edilen ince ayrıntılar bu magazin gündeminde ele alınıyor. En bomba VTR’leri izlerken çoğu kez gülecek ve şaşırtıcı anlara tanıklık edebileceksiniz.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programı sizlerle olacak. Farklı konukların katıldığı programdan siyaset, emlak, tarih, genel kültür, politika, sağlık ve spor gibi farklı alanlarına özgü gelişmeleri analiz edebileceksiniz. Genellikle sohbet havasında geçen bu programı keyif içinde izlerken diğer yandan da bilgi dolu anlar yaşayabilme şansı yakalayacaksınız.

Haberin Devamı

14:00’da “Siyah Beyaz Aşk” adlı dizinin tekrar bölümü yayında yerini alıyor. Sevilen dizinin tekrarını seyrederken gün ortanıza renklilik ve hareketlilik katabilirsiniz. 16:45’de “Oğlum Bak Git” adlı Türk sinema filmi karşınıza çıkacak. Kanal D ekranlarını renklendiren yerli film ile öğle ortasında mükemmel bir dizi keyfi gerçekleştirebilirsiniz. 19:00’da “Kanal D Haber Hafta Sonu adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Haber dünyasını meşgul eden tüm sıcak gelişmeleri

detayları ile birlikte bu ana haber bülteninden analiz edebileceksiniz. Siyaset, sağlık, ekonomi, spor, politika, hava durumu ve yaşam gibi daha pek çok kulvardaki gelişmeleri tek tek bu akşam bülteninden seyrederek öğrenebileceksiniz.

20:00’da “İnsanlık Suçu” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınızda yer alacak. Sevilen dizinin yeni bölümü ile hafta sonu akşamınıza heyecan ve aksiyon katabileceksiniz. 23:30’da “Canavar Tohumlar (SEEDS OF DESTRUCTION) adlı sinema filmi ilk kez yayına geçecek. Sevilen yabancı filmi sinemada seyredemediyseniz ilk kez Kanal D ekranlarından izleyerek güzel anlara tanıklık edebilirsiniz. 01:30’da “Çılgın Dağ Eğlenceleri 1” adlı film sizlerle oluyor. 03:00’da “Sahrap’la Anadolu Lezzetleri” adlı enfes yemek tariflerinin sunulduğu yemek programı tekrar bölümü ile yayında yerini alacak. 03:45’de “Müzik Arası” adlı programın, 04:45’de ise “Hayat Şarkısı” adlı dizinin tekrar bölümlerini seyredebilirsiniz.

Haberin Devamı