Gazete Vatan Logo

Kanal D yayın akışında bugün neler var?

20 Mayıs Pazar gününe ait olan Kanal D yayın akışı, sabah 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü ile başlayacak Aşk dolu kesitleri ile yayına geçen dizinin son bölümünü kaçırdıysanız bu tekrarını sabah kuşağından izleyebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yepyeni bölümü karşınızda yer alacak. Eğlence ve keyif dolu anlar yaşatan dizi, yeni bölümüyle yine tüm izleyenleri kırıp geçirecek. Güzel bir akşam geçirmek isterseniz yeni bölümü izlemeyi unutmayın! Kanala ait yayın akışı hakkında daha fazla bilgi edinmek isterseniz haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Kanal D yayın akışında bugün neler var?

Sabah saatlerinde ilk olarak 07:00’da “Hayatımın Aşkı” adlı dizinin tekrar bölümü yayında olacak. Sevilen dizinin tekrarını izleyerek sabahınızı çok daha renkli bir atmosfere dönüştürebilirsiniz. Hemen ardından saat 09:45’de “Magazin D Pazar” adlı magazin programı ekranlara geçecek. Ünlüler yaşamındaki tüm gelişmelerin ele alındığı programdan magazine dair merak ettiğiniz gelişmeleri öğrenebilirsiniz. Ünlülerin aşk yaşantısından kliplerine, sohbet anlarından kameralara yakalandıkları komik kesitlere kadar tüm detaylar sizlerle olacak.

KANAL D YAYIN AKIŞI İÇİN TIKLAYINIZ!

13:00’da “Şule ile Vitrindekiler” adlı güncel yaşam programı yayında olacak. Geniş konu başlıkları ile yayına başlayan programa bu hafta yine farklı konuklar katılıyor. Hoş sohbet havasında geçen yayından sağlık, ekonomi, emlak, siyaset, tarih, yaşam ve hava durumu gibi tüm alanlardaki merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. 14:00’da “Gelinim Mutfakta” adlı yarışma programının tekrar bölümü sizlerle olacak. Gelinlerin kayınvalideleri ile yarıştığı programda birbirinden komik ve eğlenceli anlar yaşanıyor. 16:00’da “Arka Sokaklar” adlı dizinin tekrar bölümünü seyredebileceksiniz.

Haberin Devamı

18:30’da “Kanal D Haber Hafta Sonu” adlı akşam bülteni yayında olacak. Siyaset, sağlık, emlak, ekonomi, yaşam ve hava durumu gibi daha pek çok konu alanına özgü gelişmeleri ekranlarınız karşısından takip edebilirsiniz. 20:00’da “Çocuklar Duymasın” adlı dizinin yepyeni bölümü sizlerle olacak. Heyecanlı anlar yaşatan dizi ile akşamınızı daha renkli hale dönüştürebilirsiniz.

Gece kuşağında ise sahur heyecanı yaşatan programdan farklı dizilerin tekrarlarına kadar pek çok yayın karşınıza çıkıyor. 00:15’de “Galip Derviş” adlı dizinin tekrarını izleyebileceksiniz. 01:45’de “M.Fatih Çıtak ile Sahur Vakti” adlı canlı yayın programı başlıyor. Ardından 04:00’da “5N1K” adlı güncel yaşam programının, 05:00’da ise “Hayat Şarkısı” adlı dizinin tekrarlarını izleyebileceksiniz.